Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Σαμπρίνα - "Ήταν κάποιος ο οποίος..."

Οι πρώτες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Σαμπρίνα -

Κι ενώ συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας απίστευτες λεπτομέρειες για γνωστά πρόσωπα που καταγγέλθηκαν πριν από λίγο καιρό, η αγαπημένη Σαμπρίνα έρχεται να διηγηθεί την δική της ιστορία.

Η τραγουδίστρια μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι αποκάλυψε ένα παρόμοιο περιστατικό που έχει σημαδεύσει την μνήμη της. Μεταξύ άλλων, φυσικά, μίλησε και για την ζωή της.

Οι δηλώσεις της Σαμπρίνας

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Όσον αφορά τα ριάλιτι, δήλωσε: «Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε».

Η Σαμπρίνα πρόσθεσε επίσης: «Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή».

«Έχω δει φρικιαστικές στιγμές στα 6 μου»

Τι δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή σου;

Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω ζήσει δύσκολες εποχές με τον πόλεμο που γινόταν εκεί. “Έχασα” ανθρώπους και μέσα σ’ αυτούς ήταν και μία συμμαθήτρια μου, που τη σκότωσαν μαζί με την οικογένεια της. Έχω δει φρικιαστικές σκηνές στην ηλικία των 6. Ήταν σκληρά τα παιδικά μου χρόνια.

Σαμπρίνα Αφρική

Σκότωσαν τη συμμαθήτρια σου μπροστά στα μάτια σου;

Όχι, είχαμε κερδίσει ένα βραβείο και περίμενα να έρθει για να παίξουμε πιάνο μπροστά στο δήμαρχο και δεν ήρθε… Η μαμά μου τότε δεν μου το είπε, για να μην τρομάξω, το έμαθα στο σχολείο. Μπροστά στα μάτια μου είδα τη δολοφονία γυναίκας, την είδα διαλυμένη, τεμαχισμένη… Τότε έπαθα κρίση πανικού, σταμάτησα ν’ αναπνέω… Τότε, στη Ζιμπάμπουε γινόταν πόλεμος… Είχα κι όμορφες στιγμές αλλά και τραγικές αναμνήσεις.

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το ξαναζήσω. Όλα τα άλλα τα αντέχουμε, αλλά όχι πόλεμο, θάνατο και φρίκη. Η καραντίνα, που κράτησε 2-3 μήνες, ήταν το λιγότερο.