Εύα Λάσκαρη: «Έχω δεχτεί πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται»

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εύα Λάσκαρη: «Έχω δεχτεί πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται»

Δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Not έκανε η Εύα Λάσκαρη το πρωί της Παρασκευής, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία περίεργη πρόταση που είχε δεχθεί από ένα πρόσωπο που κατηγορείται αυτές τις μέρες.

Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τις προτάσεις που έχει αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Εύας Λάσκαρη για την σεξουαλική πρόταση που έχει δεχθεί

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά είμαι από τις μαμάδες που θέλουν να είναι δίπλα στο μωρό. Είχα προτάσεις αλλά τις απέρριψα, είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και μετά με την καραντίνα ήταν δύσκολα. Είχα πρόταση για το Survivor όταν είχε πρωτογίνει αλλά την είχα απορρίψει γιατί ο γιος μου ήταν πολύ μικρός. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση τώρα αλλά και να μου γινόταν δε θα το έκανα. Στο Dancing δε θα έλεγα όχι.

Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ ήμουν η μόνη κοπέλα με πιο «μεγάλο» νούμερα. Μου λέγανε πάντα πως πρέπει να χάσω κιλά. Άμα δεν κάνω σε κάποιον δεν πειράζει, δεν είναι κακό να μου το πει.

Είχα δεχθεί παλιά, μία πρόταση από κάποιον πολύ γνωστό που κατηγορείται τώρα. Τελικά δεν είπα κάτι γιατί δεν ήταν κάποια προσβλητική πρόταση. Ήθελε μία συνεργασία με αφορμή την παράσταση που κάναμε. Ήρθε μία κάρτα από αυτό το άτομο για να συνεργαστούμε επειδή είδε το ταλέντο μου. Εγώ δε δέχθηκα γιατί δεν τον είχα δει καν αυτόν τον άνθρωπο στο θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Παντρεύεται η Εύα Λάσκαρη! Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι της

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Εύα Λάσκαρη μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop Up” και αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει τον γάμο μαζί με την βάφτιση του δεύτερου παιδιού της το επόμενο Πάσχα ενώ αυτόν τον μήνα σκοπεύει να παντρευτεί ένα πολύ γνωστό ζευγάρι!

Μάλιστα, αποκάλυψε και τα ονόματα των κουμπάρων της, οι οποίοι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι του γαμπρού Γιάννη Κουκουνάκη, οι αθλητές Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Πρίντεζης.

Η Εύα Λάσκαρη εξομολογήθηκε, μεταξύ των άλλων, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της επισημαίνοντας: «Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν διαφορετική από την πρώτη. Έπαθα αποκόλληση στους πρώτους μήνες , παραλίγο να πάθω ρήξη μήτρας, ενώ άνοιξε και η παλιά μου καισαρική. Αλλά ήμουν πολύ τυχερή γιατί όλα πήγαν καλά.»

Παντρεύεται η Εύα Λάσκαρη