«Ράγισε» καρδιές η Εύα Λάσκαρη για τον θάνατο που την "τσάκισε"

Δάκρυσε on camera

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Εύα Λάσκαρη για τον θάνατο που την

Η Εύα Λάσκαρη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και «ράγισε» καρδιές με τα λόγια της για τον θάνατο της μητέρα της που την "τσάκισε" όσο τίποτα άλλο.

Η Εύα Λάσκαρη μίλησε για τη δύσκολη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στην οποία είχε αποκόλληση και χρειάστηκε να μείνει 3 μήνες στο κρεβάτι, αλλά και για το θάνατο της μητέρας της. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον πολιτικό γάμο της και σχολίασε το GNTM και το My Style Rocks.

Η Εύα Λάσκαρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχασα δυστυχώς την μανούλα μου πέρυσι τον Ιούνιο, από την κακιά αρρώστια με την οποία ταλαιπωριόταν πάρα πολλά χρόνια»!

«Θυμάμαι το μάθαμε όταν είχα γεννήσει 17 ημέρες τον μεγάλο μου γιο, δυστυχώς» ανέφερε η Εύα Λάσκαρη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα και την συγκίνηση της. «Εγώ με τη μαμά μου είχα πολύ μεγάλο δέσιμο γιατί την είχα ζήσει την αρρώστια στο 100%. Μόνο εμένα είχε.

Ο μπαμπάς μου τότε δούλευε και εγώ την πήγαινα και την έφερνα. Οπότε μου φάνηκε πάρα πολύ γιατί δεν είχα ζήσει ξανά μια τέτοια αρρώστια στην οικογένεια! Μόλις είχα γεννήσει, είχα το άγχος του παιδιού και ήταν όλα μαζί. Αλλά εντάξει, τουλάχιστον ησύχασε».

«Την έχω δει αρκετές φορές στον ύπνο μου» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, το μοντέλο.

Πέρα από την Εύα Λάσκαρη, για τον θάνατο που την "τσάκισε" μίλησε και η Καίτη Φίνου - δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση.

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Γέννησε η Εύα Λάσκαρη

Πριν από λίγα λεπτά, και μέσα από μία ανάρτηση που έγινε στο Instagram, «έσκασαν» τα πιο ευχάριστα νέα τα οποία αφορούν την Εύα Λάσκαρη! Σήμερα, έγινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς πριν λίγο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το μοντέλο βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της καθώς υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του ο αγαπημένος της, Γιάννης Κουκουνάκης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Εύα Λάσκαρη έχει ακόμη ένα γιο, τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από πέντε χρόνια με τον Ντίνο Τσιώρη, ενώ χθες την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε και μία πασίγνωστη τραγουδίστρια.