"Εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω" - Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του Love it με τον Καναράκη

Η ερώτηση της Μαλέσκου τον έφερε σε αμηχανία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Όλοι μείναμε άφωνοι μετά από την ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή που έκανε ο manager της, Γιώργος Αρσενάκος. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Όπως ήταν φυσιολογικό το διαζύγιο του γνωστού ζευγαριού που όλοι αγαπήσαμε έγινε πρώτο θέμα παντού. Γι αυτό τον λόγο ο Παντελής Καναράκης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή "Love it" του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ακόμη για το διαζύγιο της κολλητής του φίλης.

Ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά στην Μαλέσκου:

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος. Εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για την Δέσποινα και τον Ντέμη, είναι και η θέση μου να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους σε εκπομπές. Δεν θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαϊδη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη και για τον λόγο αυτόν η εκπομπή Love It δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με ένα τραγούδι της.

Συγκεκριμένα, η έναρξη έγινε με το «Νυχτολούλουδο», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αποφάσισε να τραβήξει πια διαφορετικούς δρόμους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φυσικά σχολίασε μέσα από την εκπομπή το διαζύγιο αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά πως την έκανε να νιώσει κάπως περίεργα.

«Τι να πρωτοπείς έχει πει κομματάρες και μας έχουν σημαδέψει και ταυτίζεσαι ειδικά στον χωρισμό.

Απλά όταν έρχεται η στιγμή που έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον χωρισμό τους μετά από τόσα χρόνια και με δύο παιδιά κάπως εμένα σαν Ιωάννα με κάνει να αισθάνομαι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.