Δημήτρης Σκουλός: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την γυναίκα του - Επιστρέφουν σπίτι

Η φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκουλός: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την γυναίκα του - Επιστρέφουν σπίτι

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η γυναίκα του Δημήτρη Σκουλού, με την χαρούμενη οικογένεια να επιστρέφει στο σπίτι μαζί με την νεογέννητη κορούλα τους.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, ενώ έχει αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι την 8,5 ετών, την Μάιρα.

Ο περήφανος μπέμπας μοιράζεται πολύ συχνά στα social media στιγμιότυπα με τη νεογέννητη κόρη του, μιας και είναι πανευτυχής.

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να απαθανατίσει τη νεογέννητη κόρη του στο αμάξι λίγο πριν το εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού με την νεογέννητη κόρη του

Στην λεζάντα του τρυφερού αυτού στιγμιότυπου έγραψε: «Έτοιμοι για το σπίτι μας, αλλά με ασφάλεια».

 Δημήτρης Σκουλός εξιτήριο από το μαιευτήριο για την γυναίκα του

Οι τρυφερές ευχές της Βίκυς Καγιά για τη γέννηση της κόρης του

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του περνάει ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος υποδέχθηκε την δεύτερη κόρη του. Ο γνωστός φωτογράφος δεν μπορεί να μην μοιραστεί τη χαρά του, ενώ πολλοί είναι οι φίλοι και συνεργάτες του που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα ευχάριστα νέα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Βίκυ Καγιά, η οποία έστειλε τις ευχές της για τη νεογέννητη κορούλα του, με ένα σχόλιο που έκανε στη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του GNTM, ανέβασε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής του, και η Βίκυ Καγιά έγραψε από κάτω: «Να σας ζήσει».

Βίκυ Καγιά Δημήτρης Σκουλός σχόλιο

«Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζέλα, αλλά και στο πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

 Δημήτρης Σκουλός για δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευλογημένος. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Συγκινήθηκα γιατί το θέλαμε πολύ καιρό. Και το θέλαμε πολύ καιρό γιατί θέλαμε ένα αδερφάκι για την κόρη μας».

Σναφορικά με το πώς είπαν στην κόρη τους ότι θα έχει ένα αδερφάκι δήλωσε: «Της δείξαμε το τεστ και της εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό θα έχει αδερφάκι. Το πήρε πάρα πολύ ωραία. Και μάλιστα, μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της».