Αθηνά Οικονομάκου: Αδυνάτισε κι άλλο λίγο καιρό μετά από τον ερχομό της κόρης της

Το στενό φόρεμα αποδεικνύει όλη την αλήθεια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αδυνάτισε κι άλλο λίγο καιρό μετά από τον ερχομό της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι το παράδειγμα της πλήρως εργαζόμενης μητέρας καθώς μπορεί να έγινε για δεύτερη φορά μητέρα αλλά αυτό δεν την σταματάει να κάνει διάφορα πράγματα στην καθημερινότητά της.

Η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να έχει χάσει για τα καλά τα κιλά από την εγκυμοσύνη της. Πρόσφατα η ίδια είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει γυμναστική ενώ στόχος της είναι να χάσει τα 6 κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη έτσι ώστε να επανέλθει στα κιλά που ήταν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ίδια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα κιλά που ήταν, όμως με την συγκεκριμένη φωτογραφία που είδαμε η σιλουέτα της είναι αξιοζήλευτη.

Μάλιστα μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει. Σας το εύχομαι».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της:

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς είναι το σώμα της, μόλις 12 μέρες από τη γέννηση της αγαπημένης της κόρης.

Η ηθοποιός, που χθες έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αποφάσισε να ξεκινήσει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και έτσι, έβαλε το μπικίνι της και ανέβασε στα social media την πιο υπέροχη φωτογραφία με την αλλαγή στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης ενώ στην άλλη μία σημερινή φωτογραφία.

Αθηνά Οικονομάκου κιλά εγκυμοσύνης