Σάλος με συναυλία της Άννας Βίσση - Τριψήφιος ο αριθμός για ένα εισιτήριο

Πόσοοοο;;;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με συναυλία της Άννας Βίσση - Τριψήφιος ο αριθμός για ένα εισιτήριο

Η Άννα Βίσση σε δυο μήνες πρόκειται να δώσει συναυλία στο Μόντε Κάρλο, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν για την διάσωση της μεσογειακής φώκιας. Ωστόσο, η τιμή του εισιτηρίου είναι αδιανόητη.

Τόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για την συναυλία της Άννας Βίσσης

«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”.

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε επίσης για την Άννα Βίσση η οποία βρίσκεται ήδη στο Μονακό και δημοσίευσε απίστευτη φωτογραφία.

Βέβαια, να πούμε πως με αυτή την τιμή ένας Έλληνας είναι πολύ δύσκολο να πάει και να την παρακολουθήσει!

«Θέλουμε πολύ να βρεθούμε μαζί στη σκηνή με την Άννα Βίσση»

Η Δέσποινα Βανδή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Άννα Βίσση καθώς και στη φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά την κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

«Με την Άννα Βίσση συζητάμε, θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε και οι δύο μαζί στη σκηνή. Από εκεί και πέρα δεν έχω να σας πω κάτι ως δεδομένο. Όταν βρεθήκαμε εκτός πλατό και στο σπίτι για καφέ, ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Παίξαμε μια φορά μπιρίμπα. Με ομάδες παίξαμε. Ήταν καταστροφικό…

Της είπα μακάρι η μουσική συνεργασία μας να μη θυμίζει το σημερινό βράδυ, ήταν βατερλώ η ήττα μας. Δεν γνωρίζω κάτι ακόμη για το J2US» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.