Δεσποινα Βανδή: Η τελευταία της ανάρτηση πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός

Τι έκανε λίγες ημέρες πριν "σκάσει" η είδηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεσποινα Βανδή: Η τελευταία της ανάρτηση  πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο ξυπνώντας μνήμες από την αντίστοιχη ανακοίνωση των Μαραντίνη - Χρηστίδου.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (15.07.2021) την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» έγραψε ο Γιώργος Αρσενάκος για τον χωρισμό τους, ο οποίος είναι μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Η ανάρτηση που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί πως παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια έγινε νονά και μοιράστηκε μερικές από τις στιγμές που πέρασαν!

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Μόνο εδώ!

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ένα από τα πράγματα που "σκότωσαν" την σχέση αυτή ήταν η έλλειψη χρόνου και κάποιοι μικροκαυγάδες.

Είναι λογικό ένα ζευγάρι να καυγαδίζει, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στην ζωή αλλά όταν οι καυγάδες γίνονται από απόσταση, η κατάσταση δυσκολεύει. Η Δέσποινα Βανδή έλειπε πολλές μέρες τον μήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής της My Greece, κάτι που δυσκόλευε την επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

Έτσι και οι δυο, ως σωστοί γονείς, σεβόμενοι το σπίτι τους και τα τόσα χρόνια που πέρασαν μαζί αποφάσισαν για χάρη των παιδιών τους, για να μην ζουν σε ένα όχι και τόσο καλό κλίμα, να χωρίσουν και να προχωρήσουν παρακάτω.

Το ρεπορτάζ αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψαν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100% τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού...

Εμείς ελπίζουμε όλα να είναι για καλό!