«Λιώνει» από ευτυχία η Πόπη Τσαπανίδου - Χορεύει αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό της

Το τρυφερό βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λιώνει» από ευτυχία η Πόπη Τσαπανίδου - Χορεύει αγκαλιά με τον νεογέννητο εγγονό της

Γιαγιά είναι εδώ και μερικές μέρες η Πόπη Τσαπανίδου, μιας και η κόρη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η οικογένεια βρίσκεται στην Ολλανδία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί με τον νέο της ρόλο ως γιαγιά και δεν χορταίνει να αγκαλιάσει τον νεογέννητο εγγονό της.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτρογραφία που χορεύει με τον μικρό Έκτορα και του τραγουδά το «Ερωτεύτηκα» της Έλλης Κοκκίνου.

Το βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Παιδιά ο Έκτορας! -Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά! Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες. Έλλη Κοκκίνου συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξέρες τότε... Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;» βάζοντας το hashtag «χαζογιαγιά».

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου, θέλησε να μιλήσει για τις στιγμές που ζει αυτές τις μέρες.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.