Βαρύ πένθος για την Έφη Θώδη - Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ πένθος για την Έφη Θώδη - Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό

Σε πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η Έφη Θώδη, καθώς έχασε την μητέρα της σε ηλικία 78 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της Έφης Θώδη για την απώλεια της μητέρας της

“Καλό ταξίδι μανούλα μου ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου πάντα θα μου λείπεις μάνα μου” έγραψε στην λεζάντα της κοινής φωτογραφίας που δημοσίευσε η Έφη Θώδη, ενώ σε βαρύ πένθος βυθίστηκε και η Δωροθέα Μερκούρη.

Βαρύ πένθος για την Έφη Θώδη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την ζωή της Έφης Θώδη

Η Έφη Θώδη (Βραγκιανά Καρδίτσας, 18 Ιανουαρίου 1964) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδοσιακών και δημοτικών τραγουδιών.

Γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας το 1964 και τραγουδά από το 1984. Το 1983 γνωρίζεται με τον μεγάλο κλαρινίστα Γιώργο Δημητρόπουλο και μαζί αρχίζουν να οργώνουν την ελληνική επαρχία. Το 1985 κυκλοφορούν το πρώτο τους δίσκο 'Μεγάλες Επιτυχίες' ο οποίος σπάει ρεκόρ πωλήσεων. Έχουν χαρακτηριστεί οι δυό τους ως 'Αχτύπητο Δίδυμο'. Το 1988 ηχογραφεί το τραγούδι Γλύκα - Γλύκα που γίνεται το σήμα κατατεθέν των εμφανίσεων της. Ακολουθούν πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως:

Που να ναι τέτοια ώρα, Θέλω άπονη καρδιά ( Καρδιολόγος ), Ξανθέ μου άγγελε, Είσαι νινί ακόμα, Και σ αγαπώ, Σαν την άδικη κατάρα, Αισθηματάκι μου, Σώπα - σώπα μη μιλάς, Άσπρη Βαμβακιά, Έκανες κομμάτια την καρδιά μου, Μάλωσα με την καρδιά μου, Πρέπει να συναντηθούμε, Όσο γλυκιά είναι η ζωή και πολλά ακόμη. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή και λόγο των αρκετών εμφανίσεων της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Το 2006 τραγούδησε στα αγγλικά το επιτυχημένο ποπ τραγούδι Can't Take My Eyes off You ("I Love You Babe") και το A Far L' amore Comincia Tu της Ραφαέλα Καρά, καθώς και άλλα ξενόγλωσσα τραγούδια.

Έχει έναν γιο τον Αποστόλη Πιτσίλη.