Δυσκολίες για την Χριστίνα Μπόμπα - Πως τα καταφέρνει με τα δίδυμα

«Όταν κοιμάσαι όπου βρεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δυσκολίες για την Χριστίνα Μπόμπα - Πως τα καταφέρνει με τα δίδυμα

Πριν από λίγο καιρό η Χριστίνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στην ζωή τα δύο δίδυμα αγγελούδια της, καρπούς του έρωτά της με τον σύντροφό της Σάκη Τανιμανίδη.

Η όμορφη influencer έχει μπει για τα καλά στα βαθιά καθώς η ίδια δεν έχει κρύψει τη δύσκολη καθημερινότητα που έχει παρόλο που έχει ως βοηθούς της τις δυο γιαγιάδες.

Η Χριστίνα Μπόμπα που και που κλέβει λίγο χρόνο για να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της followers μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο nstagram. Εκεί μάλιστα δεν διστάζει να πει και για τις δυο κορούλες της. Έτσι, η όμορφη μανούλα ανάρτησε ένα boomerang κι έγραψε ότι είναι άυπνη και κοιμάται όπου βρει.

«Sleepless nights! Όταν κοιμάσαι, όπου βρεις» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τον boomerang:

]

Η φωτογράφιση των κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως τα δίδυμα κοριτσάκια της, πρόκειται να κάνουν την πρώτη τους επίσημη φωτογράφιση.

Η αγαπημένη influencer έχει ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα με τις μικρές της μέχρι στιγμής στα social media, ωστόσο όπως φαίνεται, οι κόρες της θα φωτογραφηθούν και από επαγγελματία.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε τα backstage και το σετ της φωτογράφισης και έδειξε να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη.