Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σου-Κου Family: Αντελίνα και Χάρης τέλος - Η ανακοίνωση που έκαναν on air

«Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι....»

Σου-Κου Family: Αντελίνα και Χάρης τέλος - Η ανακοίνωση που έκαναν on air
News 17.07.2021 17:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησαν σε μια απρόσμενη ανακοίνωση αναφορικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Αρχικά, ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family, -όπως και ο Γιώργος Κόρομι- προκειμένου να δώσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις τηλεοπτικές εξελίξεις αυτών των ημερών.

Προτού όμως ξεκινήσει, θέλησε να κάνει μερικές ερωτήσεις στους δύο παρουσιαστές, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνουν από τη νέα σεζόν.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον Χάρη - Αντελίνα

Ο Χάρης απάντησε πρώτος, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Θα είμαι στο Voice του χρόνου» ενώ ανεφερε πως θα ήθελε να συνεχίσει στην τηλεόραση, αλλά όχι σε magazino.

Αμέσως μετά, η Αντελίνα πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη: «Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη "άδειασε" πρόσωπο του ALPHA

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA, όπου παρουσίαζε την εκπομπή Αντελίνα χτύπα το κουδούνι.

«Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό… Είναι άλλο πράγμα η δουλειά, που θεωρώ ότι είμαι δουλευταρού, δεν θα πω όχι στη δουλειά και είναι άλλο πράγμα να παίζουμε και να βασανιζόμαστε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε τη μέρα κάποιου και να σου κάνουμε αυτό που λέμε… ο ψάρακας στο στρατό».

«Θα το περάσεις κι αυτό, θα μάθεις μέσα από αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα πούμε ότι αυτό βάζουμε ως προτεραιότητα ώστε να βασανίζουμε ανθρώπους ή να κάνουμε κάτι όμορφο, να κάνουμε επιτυχία; Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σου-κου Family: Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα το ζεύγος Βαρθακούρη

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Κλείνουν 11 χρόνια γάμου

Share