«Ανατριχιάζει» το βίντεο της Ελένης Χατζίδου για τον κορωνοϊό - «Κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας»

Στέλνει το δικό της μήνυμα με πρωταγωνίστρια την μικρή της κόρη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ανατριχιάζει» το βίντεο της Ελένης Χατζίδου για τον κορωνοϊό - «Κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας»

Μπορεί η νόσος Covid-19 να συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Βέβαια σε συνδυασμό με τα εμβόλια η κατάσταση φαίνεται πως βελτιώνεται κάθε μέρα κι από λίγο.

Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που έχει τους δικούς του ενδοιασμούς για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Έτσι η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της η οποία ανταμώνει με ένα καλό της φίλο και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια καλή προσπάθεια της τραγουδίστριας καθώς έστειλε ένα δυνατό μήνυμα υπευθυνότητας προ όλους μιας και η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους.

Πιο συγκεκριμένα στη λεζάντα έγραψε:

«Ο Μύρωνας κ η Μελίτα αγαπιούνται, είναι φίλοι, θέλουν να παίζουν, να αγκαλιάζονται… Ο Μύρωνας και η Μελίτα μεγαλώνουν στη Νέα Εποχή, την εποχή του κορωνοϊού, την εποχή που κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας, που τραβάμε από το χέρι το παιδί μας, όταν πάει να παίξει η να ακουμπήσει ένα άλλο παιδάκι… Ο Μύρωνας και η Μελίτα δεν πρέπει να σταματήσουν να αγκαλιάζονται κ να παίζουν… Οι γονείς του Μύρωνα και της Μέλιτας πρέπει να φροντίσουν γι΄ αυτό»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε το δωμάτιο της κόρης της

Το δωμάτιο της κορούλας τους μας έδειξαν η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της, Ετεοκλής Παύλου μέσα από ένα στιγμιότυπο στα social media. Η διακόσμηση είναι ονειρική και μέσα στο ροζ χρώμα.

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή Μελίνα, καρπό του έρωτα του και θέλουν όλα να είναι τέλεια για εκείνη. Ενώ, πριν λίγες ημέρες πέρασαν μεγάλη λαχτάρα με ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου λοιπόν, μιας και η κορούλα τους μεγαλώνει, αποφάσισαν να αλλάξουν τη διακόσμηση στο δωμάτιο της. Το ροζ βέβαια συνεχίζει να κυριαρχεί παντού.

«Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό.Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου στα πρώτα της λόγια μετά τη γέννα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου δωμάτιο κόρης

Γυμνάζεται με την κόρη της η Ελένη Χατζίδου - Η μικρή προσπαθεί να κάνει σανίδα

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της! Οι δυο τους κάνουν γυμναστική και η Ελένη την απαθανάτισε την στιγμή που προσπαθούσε να κάνει σανίδα!

Η μικρή έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποιον από τους δυο μοιάζει περισσότερο! Στην Ελένη ή τον Ετεοκλή; Εσείς τι λέτε; Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Κόρη Ελένης Χατζίδου