Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάστε την Λίλα; Δεν θα την αναγνωρίσετε 20 χρόνια μετά

Είναι πλέον ολόκληρη γυναίκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάστε την Λίλα; Δεν θα την αναγνωρίσετε 20 χρόνια μετά

Μπορεί το Άκρως Οικογενειακόν να προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2001, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο όλοι, μικροί και μεγάλοι, το έχουμε δει αρκετές φορές, μιας και από τότε παίζει συνεχώς σε επανάληψη.

Μια από τις πρωταγωνίστριες που είχαν ξεχωρίσει ήταν σίγουρα η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η Λίλα ή κανονικά Ιφιγένεια Καλούτσα.

Η μικρή φαίνεται πως μετά την συγκεκριμένα σειρά δεν συνέχισε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής ενώ απομακρύνθηκε εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να μην διαθέτει λογαριασμό στα social media, ωστόσο εμείς καταφέραμε και βρήκαμε πως είναι σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά την σειρά!

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό κοριτσάκι που είχαμε γνωρίσει από το κωμικό σίριαλ, μιας και τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα, ενώ αρκετά διαφορετική είναι πια και η Άβα Γαλανοπούλου.

Έτσι είναι σήμερα η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν

Άκρως Οικογενειακόν Λίλα

Θα πάθετε πλάκα με την εικόνα της Αφρόδιτης από το "Άκρως Οικογενειακόν" σήμερα

Θυμάσαι την Αφροδίτη, την ηθοποιό που υποδύονταν την κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν»; Ήταν και είναι - αφού η σειρά προβάλλεται στον ΑΝΤ1 μέχρι και σήμερα - ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του σίριαλ.

Την Αφροδίτη ενσάρκωνε η ηθοποιός Μαρούσα Στρογγύογλου, η οποία όπως είναι φυσικό 16 χρονιά μετά την πρώτη προβολή της σειράς, έχει αλλάξει αρκετά. Ωστόσο, όχι σε βαθμό που δεν θα την αναγνωρίζαμε στο δρόμο, αφού στα χαρακτηριστικά είναι ίδια όπως τότε.

Η Μαρούσα είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram και μοιράζεται αρκετές στιγμές της. Η ηθοποιός έχει μακρύνει τα μαλλιά της και έχει γίνει πλέον καστανόξανθη. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, όμως πλέον την βλέπουμε μόνο στο θέατρο.

Δείτε πως είναι σήμερα και η Μαρία Παπαλάμπρου από την σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή".