Βάσια Τριφύλλη: «Έχω πέσει στα πατώματα, είναι ένας πόνος που...»

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσια Τριφύλλη: «Έχω πέσει στα πατώματα, είναι ένας πόνος που...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» και τη Μαρία Βλάχου και μέσα σε όλα μίλησε για τον έρωτα και για το “Ραντεβού στα τυφλά”.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όπου βλέπεις… τρύπες εδώ, από μένα είνα, Η αλήθεια είναι ότι πρώτα με απάτησαν και μετά για να έρθω εγώ στα ίσια μου, έκανα αυτή την κίνηση, η οποία δεν μου άρεσε κιόλας. Δηλαδή, δεν μου βγήκε σε καλό».

Αναφορικά με το “Ραντεβού στα τυφλά” : «Είναι ένας πόνος που με καίει ακόμα γιατί δεν το τελείωσα. Αρρώστησα και μετά μου το πήραν» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία πρόσφατα είχε κάνει λόγο και για τις υποστηρικτικές δηλώσεις της Βάνας Μπάρκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Βάσια Τριφύλλη συνέντευξη

«Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από κάποια χρόνια με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως ήρθε την εποχή που προσπαθούσε να κάνει παιδί.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και για τις μεγάλες επιτυχίες που έκανε, ξεκαθαρίζοντας πως επέλεξε να δώσει σημασία σε αυτές παρά στον καρκίνο.

Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία πριν από λίγο καιρό σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο το θέμα των καταγγελιών, μίλησε και για τη μεγάλη αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο.

Βάσια Τριφύλλη καρκίνος

Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα – ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες – και έλεγα στα παιδιά “αν με δείτε και λιποθυμήσω δεν θα νιώθω καλά, μην στενοχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε. Και έτσι γινόταν. Η επιτυχία και ο καρκίνος ήρθαν μαζί στη ζωή μου. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία.

Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε όταν ήθελα να κάνω παιδί. Ήταν σαν να μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Φάε μία τώρα και ηρέμησε”», είπε χαρακτηριστικά.