Αλήθειες με την Ζήνα: Αυτό είναι το πρόσωπο που βάζουν στην θέση του Γιώργου Καραϊβάζ

Γυναίκα η αντικαταστάτρια του δολοφονημένου δημοσιογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλήθειες με την Ζήνα: Αυτό είναι το πρόσωπο που βάζουν στην θέση του Γιώργου Καραϊβάζ

Με αλλαγές θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, καθώς θα δούμε ένα νέο πρόσωπο στη θέση του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά την σοκαριστική δολοφονία του από αγνώστους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Το STAR πήρε την απόφαση να καλύψει το κενό του αγαπημένου δημοσιογράφου μετά το τραγικό γεγονός έξω από το σπίτι του στην Βούλα. Η παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο συνάδελφος και φίλος της έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από την ζωή.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», πρόκειται για την αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, η οποία έδινε συχνά το «παρών» στην εκπομπή της Κουτσελίνη είτε με ζωντανή παρουσία στο πλατό είτε μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Αλήθειες με την Ζήνα Άρια Καλύβα αντικαταστάτρια Γιώργου Καραϊβάζ

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ κάθισε στη θέση του στο πλατό της εκπομπής

Ράγισαν καρδιές στην τελευταία εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, για την φετινή σεζόν, που έμελλε να είναι ακριβώς 3 μήνες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ!

Ήταν 9 Απριλίου του 2021 όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έφευγε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να επιστρέψει στο σπίτι του στον Άλιμο! Εκεί όπου λίγα λεπτά μετά θα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυρά αγνώστων!

Τρεις μήνες μετά δεν έχει βρεθεί η λύση στο μυστήριο! Ανήμερα του τριμήνου από τον θάνατό του, η γυναίκα του εκλιπόντος βρέθηκε εκεί όπου εμφανίστηκε για τελευταία φορά ο σύζυγός της και έκατσε στην θέση του, η οποία έμενε κενή για 3 ολόκληρους μήνες!

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ!

Δείτε το βίντεο εδώ!