«Αποχώρησα από την Φάρμα γιατί υπήρχε μια κατάσταση υγείας πολύ σημαντική και το απέκρυψαν»

Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην παίκτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αποχώρησα από την Φάρμα γιατί υπήρχε μια κατάσταση υγείας πολύ σημαντική και το απέκρυψαν»

Στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα βρέθηκε καλεσμένος ο Ερωτόκριτος, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στην Φάρμα αλλά και τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη του Ερωτόκριτου για την Φάρμα

«Κάναμε διαλογισμούς μέσα στην Φάρμα αλλά ο σκηνοθέτης μάλλον φοβήθηκε και δεν τα έδειξαν όλα. Έδειξαν κάποια. Έφυγα έτσι γιατί έγινε κάτι με την παραγωγή. Στράβωσα λίγο κι εγώ μένω κάπου που είμαι καλά, αλλιώς φεύγω. Όταν κάτι δεν σου κάνει και δεν είναι συμβατό μαζί σου, χρειάζεται να αποχωρήσεις. Λίγο στην συνεννόηση υπήρχε θέμα, όπως είπα και στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Υπήρχε μια κατάσταση υγείας με το δόντι μου, πολύ σημαντική και αυτό το απέκρυψαν, δεν επικοινωνήθηκε κι έδειξαν κάτι άλλο για το Ερωτόκριτο κι αυτό δεν μου άρεσε. Δεν με υποστήριξαν» είπε αρχικά.

«Το μήνυμα που έδωσα είναι ότι δεν θα κάθεστε σε μία κατάσταση, ό,τι οικονομικό αντάλλαγμα κι αν έχετε, αν δεν σας εξυπηρετεί εκεί όπου πάτε» κατέληξε ο Ερωτόκριτος.

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη»

Ο Ερωτόκριτος βρέθηκε στο Πρωινό και ζήτησε από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη γύρω από το όνομά του.

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού.

Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.