Αντζελίνα Χαλντέντα: Μισή έχει μείνει η πρώην παίκτρια του Bachelor - Πως κατάφερε να φτάσει στα 46 κιλά

Θα πάθετε σοκ με το σώμα που έφτιαξε μετά το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντζελίνα Χαλντέντα: Μισή έχει μείνει η πρώην παίκτρια του Bachelor - Πως κατάφερε να φτάσει στα 46 κιλά

Μπορεί ο νέος κύκλος του Bachelor να ξεκινά και ήδη να βγήκε φωτογραφία του Αλέξη Παππά, ωστόσο στον πρώτο ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε την τύχει να τον διεκδικήσουν περίπου 20 κοπέλες. Ανάμεσα τους και η Αντζελίνα Χαλντέντα η οποία είχε δεχτεί πολλά σχόλια για τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είχε κάνει λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της και μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως είχε πάρει 13 κιλά.

Αντζελίνα Χαλντέντα  Bachelor 13 κιλά

Μισή έμεινε η Αντζελίνα Χαλντέντα πολλούς μήνες μετά το Bachelor

Πλέον όμως η Αντζελίνα Χαλντέντα όχι μόνο έχει χάσει τα 13 κιλά που πήρε, έχασε επίσης αρκετά περισσότερα και έχει μείνει μισή. Συγκεκριμένα, κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της συν 4 κιλά και πλέον να ζυγίζει 46, λέγοντας πως τα κατάφερε έχοντας σταματήσει να έχει άγχος.

Η διαφορά στο σώμα της είναι απίστευτη, όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντελίνας - Τον γνώρισε μετά το Bachelor

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η πρώην παίκτρια του The Bachelor έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, έδειξε και την μεγάλη αδυναμία που έχει στον αγαπημένο της με ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Καλή χρόνια σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα! Εύχομαι χαρά, ευλογία, τύχη και πολύ πολύ αγάπη. Άπειρη αγάπη γιατί την χρειαζόμαστε! Εύχομαι αυτή η χρόνια να είναι η καλύτερη για όλους! Να ζείτε την κάθε στιγμή δυνατά! Να ερωτεύεστε δυνατά! Να αγαπάτε δυνατά! Εγώ βρήκα τον έρωτα μου! Ελπίζω και εσείς! Σας στέλνω την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα.

Αντζελίνα Χαλντέντα σύντροφος