Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την απώλεια των 20 κιλών

Πιο αδύνατη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την απώλεια των 20 κιλών

Η Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται πως απολαμβάνει αρκετά το καλοκαίρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω.Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της καθώς πέρα από το επαγγελματικό της «άνοιγμα» στην εκπομπή «Roomies», πρόκειται να τη δούμε στη νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη η εμφάνισή της καθώς είναι μείον είκοσι κιλά και η πρώτη φωτογραφία για το φετινό καλοκαίρι με μαγιό.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει χάσει καταφέρει να χάσει τα περιττά κιλά που μπορεί και να μην την ενοχλούσαν τόσο. Πάντως η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος.»
Και είχε αναφέρει: «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού»

Δείτε την παρακάτω:

Κατερίνα Ζαρίφη

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για τις Roomies

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να αποχαιρετήσει τις Roomies, οι οποίες θα ρίξουν αυλαία λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ευχαρίστησε τις συμπαρουσιάστριές της και εξήγησε πως μέσα από αυτή την εκπομπή κέρδισε αγάπη έγινε καλύτερος άνθρωπος.

«Αυτές είναι οι ROOMIES. 3 γυναίκες διαφορετικές. Και τόσο ίδιες. Συγκατοίκησαν για 6 μήνες.. Και η μεσαία ανακάλυψε ότι το να ζεις με 2 ξεχωριστά πλάσματα σε κάνει να κερδίζεις στην αγάπη, στην γνώση, στην υπομονή. Στο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Σας αγαπώ και τις 2. Και σας ευχαριστώ. Δεν είναι αντίο είναι εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν με θέλουν φαίνεται στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Mega, όλοι έχουν κινήσει θεούς και δαίμονες για να μάθουν ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε στα πρώτα ήταν και αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή Roomies, η οποία έριξε αυλαία λίγο νωρίτερα απ' ό, τι είχε προγραμματιστεί και απαντώντας για την εκπομπή της Ελένης, είπε: «Άσε που ήρθες να με κοροϊδέψεις τώρα. Εγώ δεν έχω πρόταση, δε με θέλουν φαίνεται».