Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ρωτήθηκε για τον Λιβάνη και αρνήθηκε να απαντήσει

«Άθελα μου τον…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ρωτήθηκε για τον Λιβάνη και αρνήθηκε να απαντήσει

Καλεσμένη βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Σου Κου Family» το μεσημέρι της Κυριακής. Η ίδια ήρθε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να απαντήσει για τον Γιώργο Λιβάνη αλλά και όλα όσα έχουν ακουστεί για την σχέση που είχαν οι δυο τους όσο καιρό έλειπε για το Survivor. (Δείτε εδώ πως είναι σήμερα πρώην παίκτης του Survivor)

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πω. Έχει γίνει ένας ντόρος στο όνομα του Γιώργου και θέλω να το αναπαράγω άλλο. Άθελά μoυ τον έφερα σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα και τι συζητιέται».

Δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τον Σάκη Κατσούλη: «Είπε ο Σάκης ότι θα το πάμε σιγά σιγά; Ένα πράγμα που μου έμαθε το Survivor είναι να μην λέω πολλά λόγια, ο χρόνος θα δείξει, δεν είμαστε μαζί. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί αλλά εντάξει.. μέχρι εκεί», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πώς γνωρίστηκαν Μαριαλένα - Σάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης.