Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης δεν ακολουθεί την Μαριαλένα στο instagram

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης δεν ακολουθεί την Μαριαλένα στο instagram

Τι κι αν είναι αχώριστοι μετά το τέλος του Survivor 4; Η Μαριαλένα και ο Σάκης κρατούν απόσταση από τα... social media αφού ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram.

Ο νικητής του Survivor το μεσημέρι του Σαββάτου παρευρέθηκε στον καναπέ του Σου-Κου Family και παρά τις προσπάθειες της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν το έκανε πρώτος το like!

Οι αποκαλύψεις του Σάκη Κατσούλη

«Περιμένω να με ακολουθησει εκεινη. Το πάμε εγωιστικα ποιος θα το κανει πρωτος, ειναι ενα παιχνιδι μεταξυ μας», είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του reality επιβίωσης και η Μαριαλένα παρενέβη τηλεφωνικά.

«Το ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα φίλοι στο Instagram είναι γιατί έχουμε τόσες πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό που απλά έχουμε ξεχαστεί» τόνισε, με τον Σάκη να την προτρέπει να το κάνει: «Άντε, αφού ξεχάστηκες και στο θυμίσαμε για μπες λίγο τώρα να το κάνεις».

«Εγώ θα πατήσω follow back» είπε η Μαριαλένα, «νιώθω πιεσμένος», απάντησε εκείνος. «Βλέπω το όνομά σου και πατάω back», είπε ο Σάκης με εκείνη να είναι ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχει περίπτωση».

Τελικά η Αντελίνα δεν τα κατάφερε, αλλά την επόμενη Κυριακή θα κάνει την προσπάθειά της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θα βρεθεί στο στούντιο.

Να τονιστεί κιόλας πως ο Σάκης έκανε λόγο και για την μητέρα της Μαριαλένας και όλο αυτά που έλεγε τόσο καιρό για εκείνον...

Μεγάλο ποσό από το έπαθλο του Survivor θα δοθεί στην Μαριαλένα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του νικητή στην εκπομπή Πρωινό ο Σάκης δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την Μαριαλένα οικονομικά να φτιάξει τον δικό της χώρο μιας και είναι μια από τις καλύτερες γυμνάστριες που γνωρίζει.

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο. Έχω πει ότι θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της στούντιο. Αυτό γιατί εννοείται πως αναγνωρίζω ότι έκανε για μένα στο παιχνίδι, την αγαπάω, τη λατρεύω, το έχω πει άπειρες φορές και νομίζω ότι της το έδειξα και μέσα στο παιχνίδι κι επειδή αξίζει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, είναι πάρα πολύ στον τομέα της, στη γυμναστική και θέλω να τη βοηθήσω να φτιάξει το δικό της στούντιο για Personal», αποκάλυψε.

Όσο για το αν είναι ζευγάρι;

«Αυτή τη στιγμή όχι, δεν είμαστε μαζί και θέλω κάθε μέρα να είμαστε καλά». Γνώριζε ο Σάκης για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και πώς αντέδρασε όταν έμαθε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από τη μαμά της Μαριαλένας;