Σάκης Κατσούλης: «Μίλησα με τη Μαριαλένα για όσα είπε η μητέρα της...»

Οι νέες δηλώσεις για τη μεταξύ τους σχέση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: «Μίλησα με τη Μαριαλένα για όσα είπε η μητέρα της...»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Secret έδωσε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στο Survivor 4, στο πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε καθώς και στις δηλώσεις που έχει κάνει για εκείνον η μητέρα της Μαριαλένας.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για το Survivor 4 και τη Μαριαλένα

Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις τα χρήματα;

Θέλω να στηρίξω τις επιχειρήσεις, γιατί όλη αυτή η περίοδος του κορωνοϊού μας έχει φέρει πολύ πίσω κι εννοείται ότι θα βοηθήσω και τη Μαριαλένα να ανοίξει το δικό της χώρο personal training.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι;

Η στιγμή που βγήκα εκτός εαυτού, τη δεύτερη εβδομάδα, ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι το παιχνίδι δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά περισσότερο έχει να κάνει με τους πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες με τους οποίους πρέπει να συνυπάρχεις.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τελικά, έχεις σχέση με τη Μαριαλένα;

Δεν έχω σχέση με τη Μαριαλένα. Ό,τι βλέπατε, αυτό ακριβώς ίσχυε. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε περάσει πολλά, την αγαπάω και με αγαπάει και μέσα στο παιχνίδι ήμασταν ο ένας το στήριγμα του άλλου.

Σε ενόχλησαν οι δηλώσεις της μητέρας της ότι δεν θα ψηφίσει;

Δεν έχω προλάβει να τα δω όλα. Έχω συζητήσει κάποια πράγματα με τη Μαριαλένα, αλλά μπορώ να καταλάβω τον κάθε γονιό που βρίσκεται τόσο καιρό μακριά από το παιδί του και δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει τι συμβαίνει.

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

Θέλω να επανέλθω στην πραγματική ζωή, να δουλέψω σκληρά για τις επιχειρήσεις μου και να επιστρέψω στον αθλητισμό.

Τι σου έλειψε περισσότερο στο παιχνίδι;

Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένεια είναι κάτι που δεν συνηθίζεται ποτέ. Και μέρα με τη μέρα νιώθεις ακόμα πιο έντονα την παρουσία τους.

Τηλεόραση θες να κάνεις;

Δεν το έχω σκεφτεί καν.

"Αδειάζει" την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4 o Σάκης

Ο Σάκης Κατσούλης τα τελευταία 24ωρα ζει ένδοξες στιγμές αφού το μαγαζί του πλημμυρίζει από κόσμο και όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν πέσει πάνω του.

Δηλώσεις στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι Not», παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο νικητής του Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του με την Μαριαλένα.

«Προσπαθώ λίγο να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος, φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι. Δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα ότι κέρδισα και αύριο έφευγα για το Survivor.

Η Μαριαλένα ήταν πριν από το παιχνίδι οπότε θα παραμείνει στην ζωή μου, ο Τριαντάφυλλος είναι αδερφός μου και από χθες που ήρθα στο μαγαζί ήταν μαζί μου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Παππάς είναι φίλοι μου, αλλά με τον Αλέξη δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω την υποχρεώσεων του. Η Μαριαλένα για εμένα αξίζει τα πάντα έφτασε στους τρεις του τελικού, είχα τον τρόπο να την ηρεμήσω και για αυτό φτάσαμε στον τελικό. Άκουσα ότι θα κάνω πρόταση γάμου, αλλά το έχουμε ξανά πει δεν είμαστε μαζί, ήρθαμε κοντά λόγω των συνθηκών είναι λογικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και πόσο μάλλον με την Μαριαλένα που είχαμε 2 χρόνια σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Είναι η ιδέα μας ή τώρα που βγήκε στον έξω κόσμο φαίνεται πιο χαλαρός απέναντι από την Μαριαλένα σε σύγκριση με όσα έλεγε και έκανε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι; Ότι πείτε εσείς, εμείς δεν ξέρουμε...