Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας "σταυρώνει" τον Σάκη δημόσια λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό

«Αν μου πει η κόρη μου ότι θα είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη, θα της πω “είσαι άξια της μοίρας σου”»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor η κυρία Γεωργία, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, βγήκε live το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Πρωινό και αν μη τι άλλο αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, είπε ξεκάθαρα πως η κόρη της δεν έχει επανασυνδεθεί με τον... πρώην.

Οι νέες δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Ρουμελιώτη ανέφερε πως ούτε θα ήταν και θετική σε μια τέτοια προοπτική καθώς, όπως πρόδωσε, δεν μπορεί να εμπιστευθεί πια τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

«Καθόμασταν δίπλα δίπλα με την οικογένεια του Σάκη στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor, ούτε ανταλλάξαμε βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο» πρόσθεσε η μητέρα της παίκτριας του Survivor στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Επίσης, όπως τόνισε η κυρία Γεωργία «ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ».

«Εγώ θα την συμβούλευα «από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου»… Δεν τον πιστεύω πια, δεν το πιστεύω» συμπλήρωσε με νόημα η Γεωργία Ρουμελιώτη. «Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα».

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Σάκη μετά τον ημιτελικό

«Μπορεί να μην έφτασα μέχρι τον τελικό, αλλά έφτασα μέχρι εδώ, τον ημιτελικό. Βγήκα τρίτη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ από την πρώτη μέρα. Που έζησα όλη αυτή την εμπειρία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με ψήφισε με τη θετική του ψήφο. Και αυτόν που δε με στήριξε. Τους αγαπώ όλους. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του τελικού. Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί τον αγαπώ πολύ. Αλλά και ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και τον έχω και αυτόν μέσα στην καρδιά μου. Τι να πω; Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».