Σπάνια εμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό - Φωτογραφία με το αρετουσάριστο κορμί της

Έτσι είναι το σώμα της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια εμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό - Φωτογραφία με το αρετουσάριστο κορμί της

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί τα media. Για αυτό σπάνιες είναι και οι δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ όταν πραγματοποιεί κάποια, συνήθως την βλέπουμε μαζί με την καλή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια σπάνια θα λέγαμε φωτογραφία της με μαγιό και συγκεκριμένα με ολόσωμο.

Η πειθαρχία που έχει η Μάρα Ζαχαρέα στη δουλειά της τη χαρακτηρίζει και στη διατροφή της. Σπάνια - μόνο στις δύο εγκυμοσύνες της- ξέφυγε από το βάρος της. Φροντίζει να μην αλλάζει το υγιεινό, καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα, ενώ σταθερά τα τελευταία χρόνια όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει, θα κάνει γυμναστική.

Η φωτογραφία της μάλιστα είναι χωρίς ρετούς κάτι που αποδεικνύει πως η διατροφή που ακολουθεί και η γυμναστική που κάνει βοηθάει πολύ.

Αυτή είναι η αρετουσάριστη φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα με μαγιό

Μάρα Ζαχαρέα αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Που προτιμά να κάνει διακοπές η Μάρα Ζαχαρέα

Οι προτιμήσεις της στις διακοπές είναι σταθερά προσανατολισμένες προς τις Κυκλάδες και η αγάπη της στην Πάρο είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η διευθύντρια ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δημιουργήσει στο νησί το δεύτερο σπίτι της.

Ένα εξοχικό σε λιτές γραμμές, που είναι το καταφύγιό της και το μέρος όπου μαζί με την οικογένειά της ηρεμεί και χαλαρώνει. Φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη να απομονωθεί στο νησί μετά από τον δύσκολο ενημερωτικά χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί της στα καθημερινά της πρωινά μπάνια στην παραλία ήταν ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, τα δύο τους παιδιά, Βασίλης και Άννα, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατάφεραν να έρθουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο σταθερές φίλες και... γειτόνισσές της στο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο φακός μάλιστα, την είχε απαθανατίσει για ψώνια με την παρουσιάστρια του Happy Day.

Οι φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα με κατακόκκινο μαγιό

undefined