Ο Γιώργος Τσαλίκης «πετσοκόβει» δημόσια ΣΚΑΙ και Γκουντάρα - Κάκαββα

Η ανάρτηση "καρφί" του - «Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιώργος Τσαλίκης «πετσοκόβει» δημόσια ΣΚΑΙ και Γκουντάρα - Κάκαββα

Λίγο μετά τις νέες καταγγελίες που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του ΣΚΑΙ, ο τραγουδιστής θέλησε να ρίξει ξανά το «καρφί» του, συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη φορά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης όπως αποκάλυψε νωρίτερα στο Twitter με μια ανάρτηση του, βρισκόταν για διακοπές στην Ελαφόννησο και παραλίγο να συναντηθεί με το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα για ονόματα τους.

Η ανάρτηση «καρφί» του Γιώργου Τσαλίκη για ΣΚΑΙ, Γουντάρα και Κάκαββα

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, την ώρα που ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευε φωτογραφίες από την παραλία της Ελαφοννήσου.

Η ανάρτηση της συζύγου του μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΪ

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα Δημητροπούλου, θέλησε να του δώσει τα συγχαρητήριά της για τα όσα είπε σχετικά με τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την υπόθεση της παρουσίασης του Big Brother, κάνοντας νέες αποκαλύψεις για το ΣΚΑΪ.

«Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου, μου το έδωσε ο γιος μας ο Βασίλης με την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και για την αγάπη σας, και θέλω να πω και ένα μπράβο στον Γιώργο που δε φοβάται να πει την αλήθεια του, ένα μπράβο για τη ντομπροσύνη του και την αγάπη και τη στήριξη του στους ανθρώπους που δέχονται οποιασδήποτε μορφής bulling ή βία …

Είδε στο πρόσωπο του όλους αυτούς που έχουν βρεθεί στη θέση του και δε μπόρεσαν να μιλήσουν!
Μπορεί να ταράχτηκε την ώρα που μίλησε αλλά η αλήθεια ΠΑΝΤΑ αξίζει τον κόπο!

Κι αυτό «δώρο» και μάθημα ήταν για μένα και τα παιδιά μας που αύριο θα βγουν έξω σε αυτή τη ζούγκλα και θα έρθουν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις! Με την Παναγία αγκαλιά προχωράμε και αφήνουμε πίσω το φόβο .. Αγάπη και χαρές στις οικογένειες σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.