Κατερίνα Θεοχάρη: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο της "κοντής" από το Παρά Πέντε

Βρε μήπως έχει κάνει καμία πλαστική; Αν την έβλεπε πάντως σήμερα η Θεοπούλα θα την ήθελε σίγουρα για νύφη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Θεοχάρη: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπο της

Μετά την αλλαγή του "τύπου με τα μαύρα", πάθαμε σοκ και με την αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού Κατερίνας Θεοχάρη που από το έτος 2005 έως το 2007 υποδύθηκε την "κοντή" στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, Παρά Πέντε.

Η κωμική σειρά ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες της, τους οποίους το κοινό αγάπησε πολύ και μνημονεύει μέσα από ατάκες μέχρι και πολύ πρόσφατα που έπαιζε σε επανάληψη στο κανάλι της Συγγρού.

Ένας από τους αγαπημένους δεύτερους ρόλους της σειράς λοιπόν, ήταν εκείνος της Γαρυφαλλιάς, της "κοντής" νύφης της Θεοπούλας με τα φουντωτά μαλλιά, που τελικά μόνο κοντή δεν ήταν.

Πως είναι σήμερα η "κοντή" του Παρά Πέντε

Σήμερα η τηλεοπτική Γαρυφαλλιά έχει γίνει αγνώριστη, αφού έχει αλλάξει κατά πολύ τόσο στο πρόσωπο της, όσο και στο σώμα της με τους κοιλιακούς της να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Απίστευτο - Πασίγνωστο πρόσωπο είχε κάνει οντισιόν για το Παρα Πέντε

Η Μαρία Σάκκαρη συναντήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην εκπομπή Team Hellas που θα προβληθεί την Κυριακή (18/4) στην κρατική τηλεόραση και μεταξύ άλλων, η νεαρή τενίστρια αποκάλυψε στον σκηνοθέτη πως είχε περάσει από οντισιόν για το Παρά Πέντε.

Πολύ πριν γίνει κορυφαία τενίστρια, η Μαρία Σάκκαρη είχε αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική.

Όπως αποκάλυψε, είχε κάνει οντισιόν όταν ήταν μικρή για τη σειρά «Στο Παρά 5» προκειμένου να υποδυθεί την Αγγέλα (Αγγελική Λάμπρη) σε παιδική ηλικία, αλλά την απέρριψαν, καθώς τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του. «Ας μου βάζατε περούκα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της Μαρίας!

Για να γυρίσει την κατάσταση, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να τα ρίξει στον Αργύρη Αγγέλου γιατί ήταν κι εκείνος στην οντισιόν.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Αγγέλου με σχόλιο του στα social media ανέφερε χιουμοριστικά: «Μόνο η λέξη ντροπή μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Μαρία Σάκκαρη ψέματα λέει. Αυτός σε έκοψε, το θυμάμαι σαν χθες».

Μαρία Σάκκαρη Παρά Πέντε