Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η εκπομπή που πήρε τη θέση του Love it

Άλλαξε τελείως το ύφος το κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η εκπομπή που πήρε τη θέση του Love it

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, έφτασε στο τέλος της για φέτος και έτσι, στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε το πρόγραμμα που αντικαθιστά την παρουσιάστρια για το καλοκαίρι, η εκπομπή Online.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου, ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια στην αποφώνηση της εκπομπής άφησε να εννοηθεί πως θα βρίσκεται στη θέση της και του χρόνου.

Από την άλλη, η εκπομπή Online πήρε ήδη τη θέση της στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, καθώς έκανε πρεμιέρα σήμερα το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή που παίρνει τη θέση του Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου

«Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα είμαστε on line όπου κι αν βρισκόμαστε! Η ενημερωτική εκπομπή «ON LINE» (12.00-14.00) ξεκινά με την Έλενα Λάσκαρη και την Πηνελόπη Γκάλιου και θα συνεχίσει με τον Γιώργο Ευγενίδη έως τις 30/7. Από τις 2 έως και τις 13 Αυγούστου στην παρουσίαση θα βρίσκονται η Έλενα Παπαδημητρίου και ο Σταύρος Ιωαννίδης ενώ από τις 16 ως τις 27/8 «Οn line» θα βρίσκονται η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Κωνσταντίνος Δαυλός».

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από την ομάδα της

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρήκε την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και μέσα σε όλα αναμενόμενο ήταν να την ρωτήσουν για την ξαφνική αποχώρηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου και της αρχισυντάκτριας την εκπομπής «Love it», Δήμητρα Παλούδη.

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν ξεκαθαριστεί πολύ καιρό τώρα. Είναι τόσο όμορφο όλο αυτό που αισθανόμαστε, που θα ήταν κρίμα και θα αδικούσαμε και ανθρώπους. Δε χάσαμε ποτέ κάτι. Όταν λήγουν οι συμβάσεις των ανθρώπων, επιλέγουν τι θα κάνουν. Δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος και σίγουρα δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα».

Ενώ η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ:

«Δεν ξέρω αν θα είναι η ίδια ομάδα του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί τόσο πολύ με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν. Όλα είναι υπό διαμόρφωση για τη νέα σεζόν, ο σταθμός αποφασίζει».

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω: