Γενέθλια για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η ανάρτηση στα social media - «Αυτό να μου ευχηθείτε σήμερα θέλω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τα γενέθλια της είχε χθες, 18 Ιουλίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την ηθοποιό, ούσα ανέμελη και ξέγνοιαστη να μοιράζεται ένα βίντεο από την παραλία.

Η Πηνελόπη, που έκανε και μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της, θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις αμέτρητες και τρυφερές ευχές που έλαβε.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφήνω εδώ μια στιγμή της ζωής μου που ένοιωσα πραγματική ευτυχία, ευφορία, αγάπη, ξεγνοιασιά και πληρότητα. Ήμουν πολύ τυχερή που αυτή η στιγμή καταγράφηκε και ντύθηκε με την υπέροχη μουσική του αγοριού μου @fotisbenardo και των @sixfornine.

"Being alone somehow. Try to find yourself. There's a place to run that you will never have to hide"

Βλέπω αυτό το βίντεο και θέλω να είμαι έτσι για πάντα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό να μου ευχηθείτε σήμερα. Να ζω τέτοιες στιγμές.❤️

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης που έχω πάρει σήμερα. Όσοι με ξέρετε καλά θα καταλάβετε γιατί ποστάρω αυτό το βίντεο. Όσοι δεν με ξέρετε σας συστήνομαι μ' αυτό το βίντεο. Αυτή είμαι. Namaste. Το βίντεο είναι απόσπασμα από την εκπομπή @lifeisabeachtv που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 13.45»!

Η ηλικία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram προκειμένου να μαντέψετε την ηλικία της.

Μπορεί να φαίνεται σίγουρα μικρότερη από την ηλικία της, ωστόσο τα κεράκια της τούρτας είχαν πάνω δυο αριθμούς.

Μπορείτε να το βρείτε; Τo poll τρέχει ακόμη οπότε μπείτε να ψηφίσετε!

Γενέθλια για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου