Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της - Τα έκοψε αγορέ

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της - Τα έκοψε αγορέ

Είναι πολλές οι φορές που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει πειραματιστεί με το look της και έχει αλλάξει τα μαλλιά της, ωστόσο η αλλαγή που έκανε τώρα είναι σοκαριστική.

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει περάσει δύσκολα λόγω των αποκαλύψεων σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, ωστόσο προσπαθεί να τα αφήσει πίσω της και να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι.

Προκειμένου λοιπόν να ανανεωθεί, είπε για ακόμη μια φορά «ναι» στις αλλαγές, πήγε στο κομμωτήριο και έγινε άλλος άνθρωπος!

Και αυτό γιατί τα έκοψε αγορέ, μια αλλαγή που σίγουρα δεν περιμέναμε, ωστόσο το υποστήριζει απόλυτα! Φυσικά, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο αυτό look στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα:

«Change is my middle name.. Η όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φραουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα ????

Haircut by my love @kwnstantinosevenoskrhtikos Shot by @mariadelakou #inthefab #pixie #changemaker #goalgetter».

Το νέο look της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω! Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο και η ίδια είχε κάνει σχετική καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους με τα κορίτσια. Και δεν θέλω να μιλήσω και από τη νομική πλευρά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νιώθω σεβασμό για τις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου» είπε αρχικά.

«Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας το οποίο είχαμε συνηθίσει. Τελικά ήταν τώρα η σωστή ώρα για να γίνει. Ο στόχος μας ήταν να τιμωρούνται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες κινήσεις. Και θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι οντισιόν. Να γίνονται ανοιχτά και με παρουσία άλλων και όχι σε σπίτια. Είμαι ευγνώμων στον Σπύρο Μπιμπίλα. Βρέθηκε στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή».