Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που είχε οδηγήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό

Μόλις δύο μήνες πριν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που είχε οδηγήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό

Πένθος έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο η είδηση του ξαφνικού θανάτου, του κορυφαίου, Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο τραγουδιστής, πριν από λίγο καιρό, είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά από σύντομη νοσηλεία είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε νοσηλευτεί καθώς είχε αναπνευστικό πρόβλημα και αισθανόταν έντονη δύσπνοια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας, ο τραγουδιστής είχε αποφασίσει να μείνει σπίτι όλον αυτόν τον καιρό.

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, σόκαρε τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, και ένας ένας οι συνεργάτες του, στέλνουν το δικό τους συλλυπητήριο μήνυμα για τον «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

Τόλης Βοσκόπουλος θάνατος

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο.