Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκινεί το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τόλη Βοσκόπουλο

«Έφυγε όπως έζησε...»

Συγκινεί το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τόλη Βοσκόπουλο
News 19.07.2021 14:07
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Όπως έκαναν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον «Πρίγκιπα», με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται στην σπουδαία καριέρα που είχε στον χώρο της μουσικής αλλά και στη συνεισφορά του στο λαϊκό τραγούδι.

Το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Έτσι τον αποχαιρέτισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μάλιστα τον είχε νονό.

Ο επιχειρηματίας με μια συγκινητική του ανάρτηση θέλησε να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα μίλησε και στην εκπομπή Καλοκαίρι Not, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλα πως πριν από δύο εβδομάδες έμαθε πως η υγεία του νονού του είχε επιδεινωθεί.

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!!

Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του "Πρίγκιπα" του λαϊκού τραγουδιού

Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που είχε οδηγήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό

Share