Μαζί στη Μύκονο ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Θέμα χρόνου η συνάντηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί στη Μύκονο ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τόσο ο Snik, όσο και η πρώην σύντροφός του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Μπορεί οι δυο τους να έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η μοίρα τους έφερε μαζί στο νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγο καιρό βέβαια, ο τράπερ έκανε ξανά follow την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή, οι φήμες που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί έχουν «φουντώσει».

Λάδι στη φωτιά ρίχνει και η εμφάνιση του Snik στη Μύκονο, τον καιρό που βρίσκεται εκεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα του Mykonos Live TV, τον κατέγραψε να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού πριν επιβληθεί το lockdown, ενώ ο Πέτρος Νάζος, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, μίλησε στο Καλοκαίρι Not και άφησε να εννοηθεί πως ο Snik έψαχνε την Ηλιάνα.

Η εμφάνιση του Snik στη Μύκονο, ενώ βρισκόταν εκεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το σχόλιο της Ηλιάνας για τον Snik στο κλείσιμο της εκπομπής της

Την τελευταία της εκπομπή πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Snik, λίγο μετά τις φήμες επανασύνδεσης τους.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το κλείσιμο του Pop Up, η όμορφη παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος της έγραψε και τραγούδησε το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής.

«Με αφορμή το σήμα της αρχής, το τραγούδι που ακούσαμε, που ακούμε κάθε φορά με το που ξεκινάει η εκπομπή, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη. Στον Snik, όπως τον γνωρίζετε εσείς, που μπήκε στη διαδικασία, που άνοιξε το στούντιό του, που έφερε τους παραγωγούς μουσικής, που το έζησε από την αρχή, που έγραψε τρία, τέσσερα, πέντε.

Με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε κάπως σαν κλαρίνο, μπουζούκι μπορώ να πω. Οπότε μας έκανε πραγματικά την τιμή, μας έδωσε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως το τραγούδι του Snik, τον ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε Σνίκαρε! Σε αγαπάμε».