Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου - Snik; Η κίνηση που τους πρόδωσε!

Η αλλαγή στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου - Snik; Η κίνηση που τους πρόδωσε!

Πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την συνύπαρξή του, χώρισαν.

Ενώ η Ηλιάνα αρχικά προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να αποδείξει το αντίθετο, διάφορες κινήσεις του τράπερ πρόδωσαν το γεγονός πως δεν μένουν πια μαζί, άρα... η αυλαία έπεσε!

Λίγο καιρό μετά, λοιπόν, έχουμε... την επανασύνδεση!

Τι συμβαίνει με Ηλιάνα και Snik

Η Soula Glamorous που έχει ρεπόρτερ παντού έκανε την αποκάλυψη πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Για την ακρίβεια δημοσίευσε ένα inbox που έλαβε από διαδικτυακό της φίλο το οποίο αναφέρει - όπως θα δείτε και παρακάτω - πως Ηλιάνα και Snik έγιναν ξανά φίλοι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο αυτό!

Παπαγεωργίου - Snik επανασύνδεση

Ο Snik της έκανε like στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε. ΣΟΚ;

Ποιος είναι ο Snik

Μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι 12 ετών. Έπειτα από το χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στο κέντρο.Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το σκέιτμπορντ ενώ οι μουσικές του επιρροές από ραπ ήταν οι Ημισκούμπρια και ΖΝ. Το 2009, σε ηλικία 22 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε ως μπάρμαν.

Το 2012, όταν γύρισε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα τραγούδια τη διετία 2012-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το αυτοβιογραφικό «Τη Ζωή Μου Γράφω».

Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, επέστρεψε το 2015 με το επιτυχημένο τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον Light (με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά για το Gucci Mane).Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το «DAB», μια συνεργασία με τον γνωστό ράπερ Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda.

Μετά από όλα αυτά, κυκλοφόρησε και τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και στο εξωτερικό, Gucci φόρεμα και Medusa. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια «Gangsta», «Gango» και συνεργάστηκε με την Τάμτα για το επιτυχημένο τραγούδι "Senorita", το οποίο και είναι το πιο εμπορικό του κομμάτι με πάνω από 60 εκατομμύρια ακροάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo. Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους Capo Plaza, Noizy, Guè Pequeno για το τραγούδι «Colpo Grosso»σε παραγωγή των BretBeats και 2nd Roof Music, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι «Big Man».

Το 2020, κυκλοφόρησε τον παρθενικό του δίσκο στην μουσική βιομηχανία, με τίτλο «TopBoy», ο οποίος αποτελείται από 14 τραγούδια σε παραγωγή του BretBeats. Στην συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία του με τους Light και Mad Clip για το κομμάτι «BOSSES». Τον Αύγουστο του 2020 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Έτσι» από την Minos EMI. Ανήμερα της Πρωτοχρονίας του 2020 κυκλοφόρησε σε Spotify και Apple Music η συνεργασία του με τον Mef στο τραγούδι με τίτλο "Lockdown", από την ATH Records.

Toν Μάρτιο του 2021,κυκλοφόρησε το κομμάτι Χειμώνες ένα κομμάτι που σύμφωνα με την IFPIέγινε Χρύσο σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του. Στις 18 Απριλίου κυκλοφόρησε το κομμάτι DIAMANTI σε παραγωγή Bret Beats και έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις απο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ο SNIK από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι ο CEO της δισκογραφικής εταιρίας ATH Records, μιας εταιρίας της οποίας υπήρξε και ιδρυτής.

O SNIK μέσω κάποιον leaks που έχει κάνει ο ίδιος στο Instagram Page του έχει προαναγγείλει την κυκλοφορία ένος "Summer Ep" και του "τελευταίου" του δίσκου "1987" . Επιπλέον τον Δεκέμβριο του 2022 θα κυκλοφορήσει η ταινία "SNIK THE MOVIE" σε παραγώγη της εταιρίας "Showtime Productions".