Όλα έτοιμα για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Το πάρτι και το γαμήλιο ταξίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλα έτοιμα για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο στη Σύρο και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “On time” και της Σπυριδούλας Τριάντου, η Δανάη και ο Γιώργος θα οργανώσουν ένα μεγάλο και φαντασμαγορικό πάρτι το φθινόπωρο στη Σύρο προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα με τον αριθμό των καλεσμένων.

Αναφορικά τώρα με το γαμήλιο ταξίδι, το ζευγάρι πρόκειται να φύγει τα τα Χριστούγεννα του 2021 στο εξωτερικό.

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Αγνώριστη η Δανάη Μιχαλάκη στα πρώτα της βήματα στον ΑΝΤ1 - Συγκλονιστικές εικόνες

Συγκλονιστική είναι η αλλαγή της Δανάης Μιχαλάκη για χάρη της σειράς Άγριες Μέλισσες που προβάλλεται με επιτυχία στον ΑΝΤ1. Σε σύγκριση με τα πρώτα της βήματα στο σήριαλ είναι αγνώριστη.

Μπορεί στον δεύτερο κύκλο να την βλέπουμε ανανεωμένη με άλλα μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και γενικά πιο γυναίκα, ωστόσο η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Δανάη Μιχαλάκη Δρόσω Άγριες Μέλισσες

Στην αρχή των Άγριων Μελλισών, η Δρόσω, είχε ένα αθώο βλέμμα, ήταν λιγομίλητη και χαμηλών τόνων. Ωστόσο η καταστάσεις και οι δυσκολίες την άλλαξαν. Ο αποχωρισμός της από το παιδί της, το οποίο σύντομα θα συναντήσει ήταν η πιο μεγάλη αφορμή της συγκλονιστικής αλλαγής της.

Δανάη Μιχαλάκη ΑΝΤ1

Ποια είναι η Δανάη Μιχαλάκη - Λίγα λόγια για την ηθοποιό του ΑΝΤ1

Η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Συρό και συγκεκριμένα στην Ερμούπολη (δείτε την ηλικία της στο τέλος του άρθρου). Η καταγωγή του πατέρα της είναι από την Κρήτη. Είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη. Από μικρή κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και έτσι γράφτηκε για σπουδές στη Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στην Ιταλία και συγκεκριμένα κλακέτες. Ωστόσο δεν συνέχισε γιατί την κάλεσαν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ένα guest ρόλο στο Εθνική Ελλάδος στο Mega. Στην Ιταλία έζησε για 4 μήνες, στο Μπάρι, εκεί όπου ζει η αδερφή της μητέρας της.

Έχει εργαστεί από τα 15 της στη σειρά σε μπαρ, σε καφετέριες, σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο. Επίσης για 2 χρόνια εργαζόταν ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων.

Η μητέρα της είναι από το Ληντς της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου. Είχε δική της σχολή στη Σύρο. Στο Ληντς η Δανάη έχει πάει μόνο μια φορά όταν ήτανε μικρή. Η Δανάη είναι Ολυμπιακός, λόγω του πατέρα της που είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.