Η τελευταία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Από τα Χριστούγεννα που πέρασαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τελευταία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου από σήμερα το πρωί, όταν και έγινε γνωστή η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του. Ο τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Μέχρι στιγμής, η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση, ούτε έχει ανεβάσει κάτι στο Instagram της. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε με τον αγαπημένο της σύζυγο, ήταν από τον Δεκέμβριο του 2020, και συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, και την κόρη τους, Μαρία ,η οποία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Στη φωτογραφία, η Άντζελα Γκερέκου εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους Καλά Χριστούγεννα, ενώ την ίδια στιγμή εύχεται να έρθει γρήγορα η ελευθερία για όλους λόγω του κορωνοϊού.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο.