Μαρία Βοσκοπούλου: Φωτογραφίες της κόρης του Τόλη με μαγιό - Σωματάρα!

Δείχνει και την πίσω όψη της η 20χρονη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Βοσκοπούλου: Φωτογραφίες της κόρης του Τόλη με μαγιό - Σωματάρα!

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, από τότε που έκλεισε τα 20 της είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media. Σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμιότυπα από την ημέρα της. Μάλιστα, πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα φόρεμα και είχε προκληθεί πανικός.

Μετά από αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να... το πάει ένα βήμα παραπέρα! Καλοκαιράκι είναι, γινόταν να μην ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό;

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι μια από τις ομορφότερες κοπέλες και η απόδειξη ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Mε πράσινα μάτια, λευκή επιδερμίδα, λαμπερό χαμόγελο και θηλυκότητα, την κοιτάζεις και την ξανακοιτάζεις, αφού σε καθηλώνει με τη νεραϊδίσια εμφάνισή της.

Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ και έχει κλέψει... ήδη τις παραστάσεις και τις καλές κριτικές για τον τηλεοπτικό της ρόλο. Η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα break από τα γυρίσματα της σειράς για να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με ολόσωμο μαγιό στην παραλία να διαβάζει το βιβλίο της αλλά και μια ξαπλωμένη στην πετσέτα της.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου μαγιό

Μαρία Βοσκοπούλου

Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ' τη γιαγιά της

Η Άτζελα Γκερέκου πριν από λίγο καιρό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και τη μαμά της.

Συγκεκριμένα, τις απαθανάτισε να ποζάρουν δίπλα - δίπλα με ένα φόρεμα που πόζαρε η ίδια όταν ήταν έφηβη.

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης της με τους followers της να γράφουν πολύ όμορφα σχόλια για την ίδια και την κόρη της

Μαρία Βοσκοπούλου γιαγιά