Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

«Έχω να νιώσω έτσι από τότε που έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Βαρύ ήταν σήμερα το πρωί το κλίμα στην εκπομπή Καλοκαίρι Not λόγω της απώλειας του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση να συγκινεί με τα λόγια του.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 81, με σύσσωμη την Ελλάδα σήμερα να βρίσκεται σε πένθος -δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του-.

Το αντίο του Γρηγόρη Μπιθικώτση στον Τόλη Βοσκόπουλο

«Δεν είναι καθόλου καλή αυτή η μέρα. Έχω να νιώσω έτσι από τότε που έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή. Το κύριος είναι πολύ λίγο. Ένας τόσο γλυκός άνθρωπος, δοτικός, χορτασμένος.

Είχα την τιμή και την τύχη να είμαι κοντά του στις τελευταίες μας εμφανίσεις στο Baraonda. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν ήταν μόνο φίλοι με τον πατέρα μου. Ήταν σαν αδέλφια με τον πατέρα μου. Από παιδάκι τον θυμάμαι».

Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που είχε οδηγήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό

Ο τραγουδιστής, πριν από λίγο καιρό, είχε βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά από σύντομη νοσηλεία είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, είχε νοσηλευτεί καθώς είχε αναπνευστικό πρόβλημα και αισθανόταν έντονη δύσπνοια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας, ο τραγουδιστής είχε αποφασίσει να μείνει σπίτι όλον αυτόν τον καιρό.

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, σόκαρε τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, και ένας ένας οι συνεργάτες του, στέλνουν το δικό τους συλλυπητήριο μήνυμα για τον «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

Τόλης Βοσκόπουλος θάνατος