Ξετρελαμένη με τον εγγονό της η Πόπη Τσαπανίδου - «Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος»

H δημόσια εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξετρελαμένη με τον εγγονό της η Πόπη Τσαπανίδου - «Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για τον εγγονό της, ο οποίος ήρθε και της άλλαξε τη ζωή.

Η δημοσιογράφος έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον εγγονό της, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να μιλήσει για το πώς αισθάνεται από τη μέρα που ήρθε στη ζωή.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τον εγγονό της

«Ο μικρoκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια. Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα. Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα. Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν.

Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μέχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του «αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα» Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του.

Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια. Και σας ευχαριστώ όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία Σας αγαπώ όλους πολύ.

(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο χορός της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Γιαγιά είναι εδώ και μερικές μέρες η Πόπη Τσαπανίδου, μιας και η κόρη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η οικογένεια βρίσκεται στην Ολλανδία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει ξετρελαθεί με τον νέο της ρόλο ως γιαγιά και δεν χορταίνει να αγκαλιάσει τον νεογέννητο εγγονό της.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτρογραφία που χορεύει με τον μικρό Έκτορα και του τραγουδά το «Ερωτεύτηκα» της Έλλης Κοκκίνου.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Παιδιά ο Έκτορας! -Έκτορα ο κόσμος γεμάτος παιδιά! Και φυσικά με το τραγούδι που μου ταιριάζει γάντι, αυτές τις ημέρες. Έλλη Κοκκίνου συγνώμη για την στιχουργική παρέμβαση, αλλά που να ξέρες τότε... Ευκαιρία να το ξαναπείς σωστά ε;» βάζοντας το hashtag «χαζογιαγιά».