Ηλίας Μπόγδανος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

«Ήρθαμε πολύ κοντά από την αρχή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Μπόγδανος: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο 7 Μέρες Tv ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον ίδιο μέσα σε όλα να αναφέρεται στην σχέση του με την Καρολίνα.

Ο φιναλίστ του Survivor που αυτές τις μέρες νοσηλεύεται λόγω κορωνοϊού, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή του μέσα στο παιχνίδι αλλά και για το αν έχει μετανιώσει για τα όσα είπε για τον Σάκη Κατσούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου πιστεύεις ότι σε βοήθησε περισσότερο να αντεπεξέλθεις στο παιχνίδι;

Το ότι αντιμετώπιζα τα πάντα θετικά, ό,τι κι αν συνέβαινε. Ακόμα και το πιο κακό πράγμα το έβλεπα με καλό μάτι. Υπήρχαν, βέβαια, και οι άσχημες στιγμές. Εννοείται! Δεν είμαστε ρομπότ. Εγώ έχω και το κακό ότι είμαι πολύ συναισθηματικός. Όταν χαίρομαι, ανεβαίνω στα ύψη, κι όταν πέφτω, πέφτω πάρα πολύ χαμηλά. Κι όλο αυτό προφα­νώς φάνηκε σε ένα τέτοιο παι­χνίδι που δεν μπορείς να κρυ­φτείς.

Γενικώς, όμως, στη ζωή μου έχω μάθει τα πάντα να τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Και το ατύχημα που έχω περάσει με έχει ωθήσει στο να τα βλέ­πω όλα όμορφα και να μη χαλιέμαι με τίποτα μικρό.Ποια ήταν η πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες να λυγίζεις;

Η πιο βαριά στιγμή ήταν όταν έχασα τον πόντο στο τελευταίο αγώνισμα και αισθάνθηκα την απομόνωση. Εκεί διαλύθηκα. Πιο πριν, ένιωσα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου την περίοδο που είπα το «ξερνάω» και είχα φτά­σει στο σημείο να βλέπω τον Σάκη σαν εχθρό. Εκεί πραγμα­τικά δεν με αναγνώριζα. Έβλε­πα τα αποσπάσματα και έλεγα «δεν είμαι εγώ».

Η αλήθεια είναι πως είχες εκφραστεί πολύ... γλαφυρά! Το έχεις μετανιώσει;

Απίστευτα. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει τόσο πολύ και θα άλλαζα στο παιχνίδι.

Συζητιόταν πολύ πάντως το γεγονός πως Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονταν τη σχέση τους για να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέ­ρος και έρχεται ένας άνθρω­πος που σε ξέρει και τον ξέ­ρεις τόσο καλά, τον αγαπάς και σε αγαπάει, ανεξαρτήτως από το αν είστε μαζί ή όχι, είναι σίγουρο ότι θα πλησιάσει πε­ρισσότερο ο ένας τον άλλο. Εί­ναι λογικό. Εκεί είσαι τόσο μό­νος σου, που έρχεσαι κοντά με αγνώστους και δένεσαι τρο­μερά μαζί τους.

Πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας άνθρωπος από τη ζωή σου έξω. Είναι από­λυτα φυσιολογικό. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο παιχνίδι. Εν­νοείται πως αυτό τους βοήθη­σε, αλλά δεν είναι κακό. Κι εμέ­να, αν τύχαινε να είναι κάποια πρώην μου εκεί, θα με βοη­θούσε.

Εσύ είχες μια πολύ καλή σχέση με την Καρολίνα, με την οποία μπήκατε σχεδόν μαζί στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν που μας έφερε κοντά στην αρχή. Βοήθησε πολύ ο ένας τον άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο. Σαν αδελφή μου την ένιωσα.

Ηλίας Μπόγδανος η αλήθεια για την σχέση του με την Καρολίνα

Η γνωριμία του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφό του

Μπορεί να τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του Survivor, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε και κέρδισε την αγάπη όλων και ειδικότερα της κοπέλας του, που δεν σταμάτησε στιγμή να φεύγει από το πλευρό του.

Το πρωί της Τετάρτης ο φιναλίστ του παιχνιδιού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και πάνω στη συζήτηση, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Είχαμε γνωριστεί. Θα ακουστεί λίγο περίεργο τώρα και ντρέπομαι να το πω… είχαμε γνωριστεί, όταν εγώ σπούδαζα και ήθελα να κάνω γυμναστική σε ειδική σχολή για personal trainer. Το στούντιο γυμναστικής βρισκότανε πολύ κοντά στο σπίτι της Αλεξάνδρας.

Τέλος πάντων, από εκεί πέρα από τη γειτονιά γνωριζόμασταν αλλά ήταν ακόμη στο σχολείο η Αλεξάνδρα, ήταν στη Γ’ Λυκείου, είναι λίγο περίεργο και ντρέπομαι τώρα που το λέω. Έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που είναι τώρα”.

Επίσης, ο τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια ατάκα που του είπε, όταν κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, έτρεχαν όλα τα παιδιά για να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα. Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.