Τζούλια Παπαδημητρίου: "Σπάει" τη σιωπή της η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου

«Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Παπαδημητρίου:

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 19/7 ο Τόλης Βοσκόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τις πιο δύσκολες στιγμές ωστόσο, περνάνε η γυναίκα και η κόρη του. Η πρώην σύζυγός του από την άλλη, Τζούλια Παπαδημητρίου, "έσκασε" τη σιωπή της, μιλώντας για τον "πρίγκιπα" του λαϊκού τραγουδιού.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Debater και στον Λάζο Μαντικό, μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως η κόρη της Χαρά, δεν είναι βιολογικό του παιδί.

Όσα είπε η Τζούλια Παπαδημητρίου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Παπαδημητρίου για την απώλεια του τραγουδιστή.

Η δικαστική διαμάχη Βοσκόπουλου - Παπαδημητρίου

Τόλης Βοσκόπουλος Τζούλια

Ο αρραβώνας στο σπίτι του Γιώργου Κατσιφάρα, παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έμελλε να κρατήσει για πάντα. Εληξε δέκα χρόνια μετά, με μια σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή και την τρίτη γυναίκα του, η οποία εκτυλίχθηκε εν μέσω θέρους και τα είχε κυριολεκτικά όλα. Από καταγγελίες του στυλ «με δάγκωσαν μάνα και κόρη» από τον Βοσκόπουλο μέχρι «ο Τόλης έβγαλε πιστόλι και με απειλούσε» από την Παπαδημητρίου και φυσικά μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά και εξώδικα που έπεφταν σαν το χαλάζι και απασχόλησαν για χρόνια τη Δικαιοσύνη και το πανελλήνιο.

Εντέλει το διαζύγιο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου, σε ό,τι αφορά τη λύση του γάμου τους και μόνο, θα βγει συναινετικό τον Σεπτέμβριο του 1996, με τις αγωγές ένθεν κακείθεν να συνεχίζονται ακάθεκτες. Τον Ιανουάριο του 1999 η αγωγή του Βοσκόπουλου συζητείται στο Εφετείο και ο εισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Μαλακάσης προτείνει την αθώωση της Τζούλιας Παπαδημητρίου, της μητέρας της και των δύο αδελφών της. «Δυστυχώς, ο κ. Βοσκόπουλος δεν εμφανίζεται φιλαλήθης.

Το σοκ μαθαίνοντας πως το παιδί τους δεν είναι δικό του

Τόλης Βοσκόπουλος υπόθεση Χαρά

Λίγο καιρό αργότερα η αδελφή του Γκάρυ Βοσκοπούλου, του είπε ότι το παιδί που απέκτησαν με την Παπαδημητρίου, δεν ήταν βιολογικά δικό του και δεν γεννήθηκε ως καρπός της σχέσης τους, αλλά με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, με δότη άγνωστο άνδρα. Το σοκ για τον τραγουδιστή ήταν τεράστιο. Μετά από λίγες ημέρες αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά ώστε να ακυρώσει την αναγνώριση της Χαράς ως κόρης του. Η πρώην σύζυγός του προσπάθησε να πατήσει πάνω στον νόμο, μια που είχε παρέλθει η διετία από την εν λόγω απόφαση, αλλά το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της ως αβάσιμο.