Με μαγιό στα 50 της η Μάρω Λύτρα - Βίντεο με το κορμί της δίχως ρετούς

Θα μείνετε άφωνοι! Έτσι είναι σήμερα 17 χρόνια μετά το Fame Story

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαγιό στα 50 της η Μάρω Λύτρα - Βίντεο με το κορμί της δίχως ρετούς

Η Μάρω Λύτρα η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις 6 Ελληνίδες της showbiz που έχουν δεχτεί ενδοοικογενειακή βία, έβγαλε το νέο της τραγούδι και την είδαμε μετά από πολύ καιρό να ποζάρει με μαγιό. Σε ηλικία 50 ετών, η τραγουδίστρια τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μπορεί από την ελληνική showbiz να έχει "εξαφανιστεί", αφού πλέον έχει μετακομίσει στον Καναδά με τον σύζυγο της, ωστόσο μέσα από το Youtube, μπορεί κανείς να δει και να ακούσει τα νέα της κομμάτια.

17 χρόνια μετά την εμφάνιση της στο Fame Story (2004), όπου την γνωρίσαμε και επίσημα - αφού είχε βγάλει τραγούδι και το έτος 2001 - 2002 - παραμένει άκρως εντυπωσιακή όπως τότε.

Η Μάρω Λύτρα διατηρεί άψογες αναλογίες, με το σώμα της να αποσπά τα καλύτερα σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν δεκάδες σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μάρως Λύτρα με μαγιό

Με μαγιό στα 50 της η Μάρω Λύτρα αρετουσάριστη φωτογραφία

Λίγα λόγια για την καριέρα και τη ζωή της Μάρως Λύτρα σήμερα

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς με καταγωγή από Λευκάδα και Μεσολόγγι. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά στο Μόντρεαλ κρυφά από τους γονείς της.

Λίγο αργότερα γνώρισε τον Έλληνα μουσικό Αχιλλέα Πίτσιο, με τον οποίο παντρεύτηκε, ωστόσο πήρε διαζύγιο μετά από την έξοδο της από το μουσικό reality show Fame Story το 2004. Μετά το παιχνίδι διατηρούσε σχέση με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη ενώ το τέλος της σχέσης τους ήρθε το 2006. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε στον Καναδά τον ομογενή Έλληνα επιχειρηματία Theo Pappas.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας: Νίκος Βέρτης, Σταμάτης Γονίδης, Νατάσα Θεοδωρίδου,Πέγκυ Ζήνα, Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Αντύπας, Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος, Julie Massino, Κώστας Καραφώτης, Δάκης κ.α.

Το 2020 μετά από περίπου 4 χρόνια η Μάρω Λύτρα επέστρεψε μουσικά με νέα τραγούδια!