Αρετουσάριστη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με μπικίνι - Το κορμί της συγκλονίζει

Σπάνια τη βλέπουμε με μαγιό κι όμως έχει φοβερό σώμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρετουσάριστη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με μπικίνι - Το κορμί της συγκλονίζει

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της και χωρίς ίχνος ρετούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media, δεν ανεβάζει ωστόσο συχνά φωτογραφίες με μαγιό που να φαίνεται τόσο το σώμα της.

Αυτή τη φορά, όπως έκανε και η Έλενα Χριστοπούλου, έτσι και η Σμαράγδα Καρύδη, πόζαρε στον φακό και δεν έκανε καθόλου ρετούς στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό

«Α ρε Γιάννη… Στεκεις πάντα ψηλότερα απ ολους μας. Μακάρι να μπορούσα να σε φτάσω», έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στην φωτογραφία που ανέβασε, καθώς φαίνεται και ο σκύλος της.

Η Σμαράγδα Καρύδη για την προσωπική της ζωή

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».