Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές της και την ψυχική ασθένεια της μητέρας της

«Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές φοβίες πολλές...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές της και την ψυχική ασθένεια της μητέρας της

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή APLHA Παντού με την τραγουδίστρια να μιλά για την περιπέτεια που έζησε με τις αποβολές της καθώς και με την ψυχική υγεία της μητέρας της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πέννυ Μπαλτατζή μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα της, καθώς όπως έχει εξηγήσει πρόκειται για μία περιπέτεια που της άλλαξε τη ζωή.

Η εξομολόγηση της Πέννυς Μπαλτατζή

«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα, ήταν η περίοδος που είχα και τη μαμά μου άρρωστη. Οπότε τα είχα όλα μαζί. Έπρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου γιατί πενθούσα για τη μαμά μου, ήξερα ότι θα φύγει από τη ζωή.

Παράλληλα πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα, ένιωθα ότι δεν μπορώ να φτάσω στην πηγή και να φτάσει η ώρα να γνωρίσω στη μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε έδωσα χρόνο στον εαυτό μου κι είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου.. Ησύχασα, όταν έφυγε η μαμά μου από την ζωή, γιατί ηρέμησε κι είπα στον Χρήστο ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι κι έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά.

Η μαμά μου είχε τη δική της πορεία, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και ας είχαμε δυσκολίες. Ήταν πολύ μπλοκαρισμένη λόγω των θεμάτων που είχε στη χημεία του εγκεφάλου της. Ήταν πάντα σε ένταση, σε έξαρση.

Εκρηκτικός άνθρωπος αλλά κι ευαίσθητη με φοβερή αισθητική. Αλλά τα θέματα ψυχικής υγείας πάντα την ξεπερνούσαν. Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές φοβίες πολλές, το οποίο είχε και καταθλιπτικά επεισόδια που την οδήγησαν σε βαθιά κατάθλιψη… Μας αγαπούσε αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που της συνέβαινε» είπε μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση από τον παντρεμένο με παιδί εργοδότη μου»

Πριν από λίγο καιρό, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και εξομολογήθηκε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε με ειλικρίνεια πως: «Φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela.

Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί».

Πέννυ Μπαλτατζή παρενόχληση

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα.

Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα» κατέληξε η Πέννυ Μπαλτατζή.