Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση - «καρφί» μετά το νέο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Την «άδειασε» κανονικά

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση - «καρφί» μετά το νέο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου
News 20.07.2021 21:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε ξανά το... θαύμα της με τη νέα ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Twitter, περί... μητριαρχίας η οποία πρέπει να σταματήσει εδώ. Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της, αποφάσισε να απαντήσει στην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η Δανάη Μπάρκα δε δίστασε να εξηγήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως απόψεις σαν αυτές της Αφροδίτης Λατινοπούλου θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την ανάρτησή της και έγραψε: «Μάθημα στα σχολεία: "Τι δεν πρέπει να γίνεις στη ζωή σου"».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Λατινοπούλου

Δανάη Μπάρκα Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το "έξω" του και καθόλου το "μέσα του"...»

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά το επίμαχο βίντεο της πολιτευτού Αφροδίτης Λατινοπούλου, περί αισθητικής. Η 30χρονη μπορεί να δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές ωστόσο, όπως φαίνεται και από το Πρωινό που βρέθηκε στο πλατό, επιμένει στη θέση της.

Πέραν των δεκάδων χρηστών του διαδικτύου, πολλές διάσημες κυρίες, θέλησαν να της απαντήσουν, αντιδρώντας στα όσα εκείνη υποστήριξε για το «δικαίωμα» των γυναικών να έχουν ραγάδες, κυτταρίτιδα ή αξύριστες μασχάλες. Ανάμεσα τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία μέσα από αναρτήσεις της συνεχώς μας λέει να αγαπάμε το σώμα μας.

«Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ έναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ’ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα», σ’ έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου,

σ’ έναν κόσμο γεμάτο φόβους, σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες», σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά… βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου.

Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους. Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου

FY: Η αιχμηρή του ανάρτηση για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Share