Σάκης Κατσούλης:«Δεν κρατάω καμία κακία, ή­ταν κι εκείνη...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης:«Δεν κρατάω καμία κακία, ή­ταν κι εκείνη...»

Ο Σάκης Κατσούλης αναμφίβολα άφησε το δικό του στίγμα στο Survivor για αρκετούς λόγους. Βέβαια, όσο καιρό ήταν στην Δομινικανή Δημοκρατία πολλά λεγόντουσαν χωρίς ο ίδιος να μπορεί να πάρει θέση.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και όταν είχε βγει να μιλήσει δημόσια ο παππούς του για το γεγονός ότι δεν έχουν κρατήσει επαφές μεταξύ τους.

Κατσούλης μιλάει για όλα

Ο Σάκης φαίνεται να μην του έχει κρατήσει κακία πάντως μέσα σε όλα μίλησε και για την μητέρα της Μαριαλένας καθώς είχαν ακουστεί επίσης αρκετά.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεθεατή:

Με τη μητέρα της Μαριαλένας κατα­φέρατε να μιλήσετε;

«Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου».

Σας στενοχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς σας;

«Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζε­ται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγ­γίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία. Παρ' όλα αυτά, κά­ποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τό­σο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυ­τά τα σχόλια.

Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα. Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν. Δεν κρατάω καμία κακία, ή­ταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κό­ρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ κα­λύτερα».

Πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ ο Σάκης Κατσούλης;

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4.

Ο ίδιος αναφέρθηε μέσα σε όλα για τις σχέσεις που έχει με την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν και αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον ίδιο από το ριάλιτι.

Θα υποστηρίξω τα μαγαζιά (καταστήματα ρούχων που έχει μέσα μπερπεράδικο και spa) που ήδη έχω. Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα πολλά, οπότε οι επιχειρήσεις μου χρειάζονται υποστήριξη. Ένας από τους σκοπούς άλλωστε που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια νεκρή περίοδο.

Τις επιχειρήσεις τις έκανα με πολύ κόπο, ιδρώτα και δουλειά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, φανταστείτε ότι με το που τελείωσε ο τελικός πήγα στο μαγαζί και κοιτούσα την βιτρίνα. Οπότε θα αξιοποιήσω κάποια χρήματα εκεί. Επίσης, έχω μια οικογένεια, που κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει, θα βοηθήσω λοιπόν και αυτή. Το ποσό δεν είναι και υπέρογκο! Οπότε θέλει καλή διαχείριση.

Κεφάλαιο Μαριαλένα! Πώς είναι η ζωή σας μετά το παιχνίδι; Πώς είναι η προσαρμογή;

Είμαστε καθε μέρα μαζί, προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με τις δουλειές που κλείνει, έχω πει ότι θα της δώσω ένα κομμάτι του επάθλου για να κάνει κάτι δικό της. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Ξέρουμε όμως ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είμαστε πολύ καλά!

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη