Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Οι καλοκαιρινές διακοπές μαζί

Ζουν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Οι καλοκαιρινές διακοπές μαζί

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι σίγουρα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια καθώς όσο περνάει ο καιρός, η σχέση τους δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Αυτόν τον καιρό και οι δυο αποφάσισαν να κάνουν ένα «pause» από τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές άνετα.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Τήνο και εννοείται πως οι φωτογραφίες δεν έχουν σταματημό.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Τόνια Σωτηροπούλου

Σπάνιες στιγμές για το ζευγάρι

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο μοιράστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια από το σπίτι τους.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα της ελληνικής σόου μπιζ και η σχέση τους μετράει πλέον χρόνια.

Ωστόσο, και οι δύο έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, όπου πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα παρενόχλησης από έναν ηθοποιό, μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram, ένα βίντεο όπου ο Κωστής Μαραβέγιας παίζει κιθάρα στο σπίτι τους.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έχει επιλέξει ένα κομμάτι της Lady Gaga και η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε παρά να τον καμαρώσει.

 Το τρυφερό βίντεο της Σωτηροπούλου με τον Μαραβέγια

Η χειμωνιάτικη απόδραση λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Σε χειμωνιάτικη απόδραση λίγο πριν τα Χριστούγεννα βρέθηκε το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας!

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να απολαύσει λίγο ελεύθερο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό το λόγο ταξίδεψε, μέχρι το Λονδίνο, για να ζήσει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα της πόλης!

Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η Σωτηροπούλου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στους κοσμοπολίτικους δρόμους.

Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους παρέα με φίλους και συγγενείς.

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας βόλταΣωτηροπούλου - Μαραβέγιας απόδραση