Δέσποινα Καμπούρη: Η κόρη της κατάφερε να ξεπεράσει έναν μεγάλο φόβο

Υπερήφανη όσο άλλο ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δέσποινα Καμπούρη: Η κόρη της κατάφερε να ξεπεράσει έναν μεγάλο φόβο

Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη κατάφερε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η η «Τιτίνα» της φοβόταν το νερό και δεν πλησίαζε τη θάλασσα ή την πισίνα, ωστόσο με τη βοήθεια του μπαμπά της κατάφερε να μάθει να κολυμπάει.

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη μανούλα που δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με την κορούλα της.

Η Δέσποινα παρόλο που ήθελε να παρέμβει στο ευχάριστο γεγονός, η ίδια έβλεπε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την προσπάθεια της κορούλας της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα από το post στο Instagram: «Η Χριστίνα έμαθε να κολυμπάει κι εγώ θέλω να ουρλιάξω από χαρά! Είμαι αθόρυβη στο βίντεο γιατί δεν πιστεύω αυτό που βλέπω και μεταξύ μας… έχω φοβηθεί πολύ που είναι τόσο μακριά από τον μπαμπά της! (Ο Βαγγέλης πάντα είναι καλύτερος σε αυτά από εμένα, και πολύ πιο ψύχραιμος). Μετά όμως έγινε τρελό γλέντι αφού η Χριστίνα ήταν ένα παιδάκι που φοβόταν πολύ το νερό και δεν πλησίαζε ποτέ τη θάλασσα ή την πισίνα εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε όταν ήταν μωρό. Όλα θέλουν τον χρόνο τους τελικά! Και όλα ξεπερνιούνται! Αχ! Είμαι χαρούμενη! Μπράβο Τιτίνα μου».

Δείτε παρακάτω το κατόρθωμα της κορούλας της:

Που θα δούμε την Δέσποινα στην νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα έχει ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν. Στη ψυχαγωγική εκπομπή όπως γίνεται εξάλλου σχεδόν σε όλες θα υπάρχουν φυσικές αλλαγές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, δύο είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν καθώς και δύο οι οποίοι αποχωρούν. Πάντως στην παρέα του «Πάμε Δανάη» έρχεται και μια δημοσιογράφος έκπληξη που έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» από την ψυχαγωγική εκπομπή εκτός από την Σίσσυ Καλλίνη, αποχωρεί και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στο πόστο τους πάντως παραμένουν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Από του χρόνου εντάσσεται η Δέσποινα Καμπούρη η οποία επιστρέφει δυναμικά.

Η νεαρή ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια παρά τις φήμες που την ήθελαν να μην είναι του χρόνου φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα ήταν για άλλη μια φορά συγκινημένη καθώς η ίδια πλάνταξε στο κλάμα στο φινάλε του Πάμε Δανάη και παραδέχτηκε πως όλο αυτό στην αρχή της φαινόταν σαν τρέλα.

Μάλιστα, ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής ο Χρήστος Παναγιώτης μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι. Συνέχισε λέγοντας «Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο πικ τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Τι ωραία να τελειώνει μια χρονιά! Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ήταν ένας “πηχτός” χρόνος για όλους μας. Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση και με τη διάθεση όλων σας ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά».