Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα πρόκειται να δούμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 ξεκίνησε για τα καλά τα γυρίσματα καθώς οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως την στιγμή που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την συνέχεια της ιστορία που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό της.

Οι πρώτες σκηνές της σειράς έχουν αρχίσει να γυρίζονται από αυτή τη περίοδο, αν και τα στόματα έχουν ήδη «ανοίξει» καθώς πολλά έχουν διαρρεύσει για το τι πρόκειται να δούμε.

Η Μυρσίνη ήταν εκείνη η οποία φοβόταν μην χάσει από κοντά της τα παιδιά της, κάτι το οποίο έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Τα παιδιά της Μυρσίνης αλλά και του Δούκα τους έδειξαν για τα καλά ότι δεν θέλουν να έχουν επαφές με ανρθώπους οι οποία είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που πέρασαν τόσο οι αδελφές Σταμίρη όσο και άλλοι τόσοι στο Διαφάνι.

Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα παραμείνουν στην Λάρισα μιας και στο Διαφάνι δεν τους θέλει κανείς. Από την άλλη η κόρη τους, Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι για να σπουδάσει Νομικά, ενώ ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες διαφορές τους. Τα δύο αδέλφια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το "My tv" στα πρώτα κιόλας επεισόδια του τρίτου κύκλου θα δούμε την Πηνελόπη να επιστρέφει στο Διαφάνι πιο δυνατή και αποφασισμένη από ποτέ, καθώς ο θάνατος του Αλέξη την έχει αλλάξει.

Αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες από το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Οπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!