Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το μέλλον των τριών ζευγαριών

Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το μέλλον των τριών ζευγαριών

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 προβλέπεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός από ποτέ. Στον δεύτερο κύκλο είδαμε πως οι αδελφές Σταμίρη ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με όσα προηγήθηκαν.

Η Ελένη ήταν ο συνδετικός κρίκος για τις άλλες δυο αδελφές προκειμένου να σμίξουν ξανά και να ζήσουν όπως ήταν παλιά, δηλαδή ενωμένες και αγαπημένες. Στο τελευταίο επεισόδιο αποδείχθηκε πως τα κατάφερε.

Τα ζευγάρια από τις Άγριες Μέλισσες άφησαν σίγουρα το δικό τους στίγμα. Από τη μια ο Νικηφόρος δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει την Ασημίνα η οποία συμμετείχε στον φόνο του αδερφού του. Από την άλλη όμως η Δρόσω και ο Κωνσταντής διαλύθηκαν στις Άγριες Μέλισσες καθώς βγήκαν στην επιφάνεια ένα προς ένα τα ένοχα μυστικά τους.

Ασημίνα Νικηφόρος: Εξελίξεις τρίτου κύκλου

Μόνο η Ελένη μπόρεσε και κατάφερε να βρει τη ευτυχία δίπλα στον Λάμπρο. Μάλιστα, η αρχή του νέου κύκλου πρόκειται να τους βρει μαζί καθώς προσπαθούν να χτίσουν ξανά τη ζωή τους ύστερα από τον άδικο χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ.

Το ζευγάρι θα ταλαιπωρηθεί για άλλη μια φορά. Οι πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την χούντα «θα χτυπήσουν» το Διαφάνι με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να περάσουν δύσκολες στιγμές μακριά ο ένας από τον άλλον.

Καινούργια πρόσωπα θα δούμε επίσης στην σειρά αφού ένας άνδρας από το παρελθόν της Ελένης θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να τους αναστατώσει μιας και δεν είναι τόσο τυχαίος διότι έτρεφε έντονα συναισθήματα για την ίδια.

Ελένη Λάμπρος: Εξελίξεις τρίτου κύκλου

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα το παλέψουν αρκετά και θα συνεχίσουν παρά τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν. Όσο κι να αγαπούν ο ένας τον άλλον τα διλήμματα και για τους δυο θα είναι μεγάλα.

Δρόσω Κωνσταντής: Θα τα καταφέρουν να είναι μαζί;

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες .

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τρίτη σεζόν θα διαδραματιστεί στην εποχή της Χούντας και οι εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής θα επηρεάσουν άμεσα τους πρωταγωνιστές. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά, ο Ακύλας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Πιο ανανεωμένη και διαφορετική από ποτέ πρόκειται να είναι η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο).

Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχουν περάσει από οντισιόν και πολύ πιθανόν να τους δούμε στην επόμενη σεζόν, ενώ ένας γνωστός ηθοποιός παραλίγο να απολυθεί.

Άγριες Μέλισσες Άρης Σερβετάλης

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Μοθωναίος

Άγριες Μέλισσες Παναγιώτης Μπουγιούρης