Άγριες Μέλισσες - Λευτέρης Χαρίτος: «Με τον Χειλάκη προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν πιο κακό ρόλο»

«Είναι χειρότερος από τον Μπισμπίκη και τον Κακούρη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Λευτέρης Χαρίτος: «Με τον Χειλάκη προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν πιο κακό ρόλο»

Το πρωί της Τρίτης, ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και έκανε φοβερές αποκαλύψεις για το τέλος της δεύτερης σεζόν καθώς και για την τρίτη σεζόν.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε και για την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά αλλά και για τον ρόλο που πρόκειται να ενσαρκώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Χαρίτου για τις Άγριες Μέλισσες

«Αυτήν την εβδομάδα γυρίσαμε ταινίες. Τα τελευταία δύο επεισόδια είναι ταινίες, δεν έχουμε κάνει ξανά τέτοια επεισόδια από άποψη δυσκολίας. Έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ, είναι τέσσερα επεισόδια “φωτιά”. Δεν έχω κοιμηθεί δύο εβδομάδες, τα γυρίσματα έχουν πολλά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές, ήταν πολύ δύσκολα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ανήκει και στην τωρινή σεζόν. Κάναμε το πρώτο γύρισμα και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμη πιο κακό ρόλο. Είναι χειρότερος από τον Μπισμπίκη και τον Κακούρη. Οι άλλοι έδειχναν τι είναι, ο Αιμίλιος στον ρόλο είναι μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, είναι ένας γοητευτικός άνδρας αλλά κρύβει πολλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Χαρίτος.

Όσον αφορά στην 3η σεζόν: «Διαδραματίζεται σε πολλά μέρη, ένα από αυτά είναι και η Λέρος. Θα είναι μια νέα σειρά υπό μία έννοια. Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ . Πιστεύω ότι η 3η σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα».

Αυτά θα δούμε απόψε, 1 Ιουνίου, στις Άγριες Μέλισσες

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους. Δείτε κι εδώ ένα spoiler για την τρίτη σεζόν!

Άγριες Μέλισσες 1/6